Jesam li ja lud ili je covek postavio pitanje ovde, sam sebi dao odgovor, a onda se jos i zahvalio na njemu?ps. kod mene u teretani lik prodaje metan, a ne zna koji je lab u pitanju. Tacnije delovao mi je kao da ni ne zna sta rec "lab" konkretno znaci.
Pozdrav, Jel ko od vas video novu serije Galenike test depo datum 07/2019 a ampule imajo samo crveni prsten gore. Imao sam ampule sa zelenom i crvenom bojom i bile su ok. Ali sad ima samo crvena boja gore. Jel ko to video?
Da li je neko probao masteron enatat od swiss remedies-a ?
Citat: Vojvoda Oktobar 10, 2018, 06:00:39 posle podneA koji je to lab dobar kad je metan u pitanju, tesko pronalazimNapisao sam 500 puta vec u ovoj temi.Alfa, pharmtec, swis. Top 3
A koji je to lab dobar kad je metan u pitanju, tesko pronalazim
Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 10, 2018, 06:14:03 posle podneCitat: Vojvoda Oktobar 10, 2018, 06:00:39 posle podneA koji je to lab dobar kad je metan u pitanju, tesko pronalazimNapisao sam 500 puta vec u ovoj temi.Alfa, pharmtec, swis. Top 3Jel alphe jos ima na trzistu, tj postoji li jos ili je to ostatak neprodane zalihe otkako je vlasnik uhicen?
Blago vama. U CG nema nista od Alfe. A bolje me radio Alfin metan nego od pojedinih labova tren.
E jbg ja mislim da kod nas nema niko ko radi taj Swiss i Pharmtec. Najbolje sto trenutno imamo je Magnus.