pozdrav! imam nekoliko pitanja za vas.Ovako ,treniram nekih 2-3 god ,imam 18god aaa aktivno od februara treniram sto znaci da pazim na ishranu i idem u teretanu 6 puta sedmicno ( svaki dan radim drugu grupu misica,i 3 put sedmicno radim po sat vremena posle treninga abs ) tako mi najvise odgovara.sto se tice ishrane ne jedem slatkise ,ne jedem hleb i te gluposti kao sto su pica,fast food itd.ujutro kad se ustanem pojedem one fitnes pahuljice sa mlijekom , i do 2 dok ne dodjem iz skole nista ne jedem,debilno mi je da nosim hranu u skolu ,jer u moju skolu za odmor nema gdje ni da se sjedne,aaa ne pada mi na pamet da jedem sendvice i te gluposti,kad dodjem kuci za rucak pojedem dosta mesa i povrca,prije treninga ili voce ili neku glupost neki mali obrok, i posle treninga uvece 5 bjelanaca casu vocnog jogurta i tunjevinu .sto se tice izgleda stvarno sam zadovoljan ,napredujem super,al me nije volja da sabiram kalorije i te gluposti ,aaa imam trbusnjake koje su prekriveni salom,aaa smara me da brojim kalorije, imate li neki lijek ?
mislio sam da pocnem kardio da radim 3 put sedmicno posle treninga.znaci sve mi se super prima samo sto imam malo sala na stomku,nisam debeo ,al ocu da budem kako se kaze "shred "
. pa mi se ne vide absi bas dobro.i jos jedno pitanje,desni triceps mi se ne prima kao lijevi,velika je razlika,i dosta je slabiji,sta da uradim za to ? ps : ne koristim nikakave suplemente,unaprijed hvala ,poz