aha,ok tnx bro
Citat: Pedja_Petrovic Februar 11, 2013, 04:32:35 posle podnemalo vise laktove prema unutra kada radis taj trisho push iza glave sa buckicom Ok ,kapetane
malo vise laktove prema unutra kada radis taj trisho push iza glave sa buckicom
Citat: rapidsoft Februar 11, 2013, 07:17:44 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Februar 11, 2013, 04:32:35 posle podnemalo vise laktove prema unutra kada radis taj trisho push iza glave sa buckicom Ok ,kapetane actually it is a general
Nisam . Na koliko da smanjim ? I jel ima kontra efekat ako unosim vise nego sto bi trebalo?posto se ne mastim nesto previse ,cak sta vise i trbusnjaci mi se vide isto kao pre ,mozda cak i bolje ..
Super je ovo , noge odlicne
Citat: rapidsoft Mart 21, 2013, 08:48:41 posle podneNisam . Na koliko da smanjim ? I jel ima kontra efekat ako unosim vise nego sto bi trebalo?posto se ne mastim nesto previse ,cak sta vise i trbusnjaci mi se vide isto kao pre ,mozda cak i bolje .. ne verujem da ima kontra efekat i ako ti odgovara ti tako nastavi ali i da malko smanjis proteine a nadoknadis to kompleksnim hidratima ne verujem da bi nesto bitno menjalo a prilicno je jeftinije i verovatno lakse za pojesti.Sto sam se ja informisao 2.5 gr proteina je za ljude koji ne uzimaju nista sto bi pospesilo sintezu proteina sasvim dovoljno mada kada su rezultati dobri sve je ok.
malac super ti ide mocno se slazes...nevidim razloga zasto bi ista mjenjao?meni to sve super izgleda kako radis...samo nastavi...
buduci jay