Mislim da je estrogen ostao visok nakon kure...Telo mi bas zadrzava vodu.UH su na 200-300 g bez junka ali jednostavno znas kad ustanem ujutru bas se osecam naduto uzas.Ovo je 5-6 nedelja nakon kure ne znam na koji nacin bih mogao da regulisem to.
Vidim da pise na terminatoru da regulise estrogen e sad da li mi na ovim osnovama preporucujes to,nije problem uzecu ga.
Pitam jer verujem da si nekad davno imao ovih problema
Pa vidi
ja spadam u veoma pragmaticne ljude,i nikada nisam postavljao dodatna,ili suvisna pitanja kada mi je receno da treba da uradim to i to
Moguce i iz razloga sto tada nije bila poplava koje kakvih,da ih ne nazivam pravim imenim,a i ljudi od kojih sam ucio i dan danas su strahpostovanje
sve ovo sam ti napisao iz razloga sto npr ti pricas o tome da MISLIS da je estrogen ostao visok ,onda navodis u celoj toj prici tj trpas u pricu UH itd itd-sto je verovatno rezulatat ko zna koliko vrsta odgovra,citanja i ko zna cega sve ne i konfuzije u informacijima
dakle
estreogen TI svakako pravi problem iz prostog razloga sto nakon kure NEMA tvog testa ni u tergovima,a sintetski nakon 5-6 ned ima samo repove
tu dolazi do tricky parta,u kojem se ljudi lacaju koje kakvih estr supereosra sto na kratke staze moze da resi problem sa estr i sa vodom,ali sa IUH nema veze..kako..pa ti mozes da zderes nakon kure 500 gr uh i ako uzimas XXX mg arimidexa ili nekog drugog blokatora,pa zacinis sa jos nekim supresorom ---VOILA..ti ces biti suvlji nego na kuri
interesatno jel da?
pa jeste
ali ovo ne znaci DA TO RADIS
jer crni dani slede iza toga,a to je tipa da ti se javi GYNO 6 mesci nakon kure..hmmmmmm LAZES MELITA!!!
jbg..moze biti,a ne mora da znaci...
salim se
elem
da ne duzim
moj ti je predlog da NE VODIS racuna o vodi jer ona verovatno (ganratujem) nema veze sa estr,vec moze da bude npr i optrecnje bubrega usled silaska sa dijete tj usled nemogucnosti sinteze proteina u nedostatku sterkica itd itd..nije ni bitno
esterogen resavaj sa ovim sto sam ti rekao
a visak vode koji eventalno moze da nastane (mada ne verujem) ali da ne remetis prirodne procese u telu,moj ti je savet da svaki dan pijes 1 -1.5 litara ZELENOG CAJA (ku;jen u prodavnicma zd hrane) ,da uzimas 3-4 gr vitamina C i termintor..
nekako sam siguran da ces biti iznenadjen