Pa ovako,imam 19 godina,i nisam bodibileder,vec se bavim americkim fudbalom. I za taj sport mi je potrebna masa i brzina (eksplozivnost).."Staz" u teretani mi je godinu ipo dana. A sto se ishrane tice,gledam,tj trudim se da jedem sto vise,i sto kvalitetnije,ali istina,nekada ishrana ume da mi bude vrlo neuredna,kad kazem neuredna,mislim na to da recimo danas,sam doruckovao u 11 ujutru,i vecerao tek u pola 9 uvece,jer sam bio ce dan na terenu,igrali smo utakmicu..
A inace,u periodu dana,radnih tipa,uglvanom je to 4-5 obroka dnevno. Ujutru meso,tipa pohovana piletina,to dok sam u skoli,kasnije,pre teretane neke testenine (2-3 sata pre),posle gyma,obrok sa puno proteina,bogato znaci,tipa opet meso neko,da l mesano da l neko drugo.. Naravno.tu su i supe,mlecni proizvodi,dosta tecnosti,medju obroci tipa voce,itd itd..
I sad,stigo sam do nekih kilaza i ne mogu da napredujem,slabo jako. Kad kazem slabo mislim na napredovanje,ne na kilaze. I kako ja,kao sto je rekao tip u postu pre,da "iscitam nesto o testosteronu" i da napravim svoje misljenje o tome? Kako,kad ga jos nikad nisam koristio,kako da imam misljenje o tome?
I zato hocu da probam ovako sad,pa sta bude
Dajte ljudi savete,znam da sam mlad,al ako ne treba,objasnite zasto,iskusniji ste
Ako vidite da ima opcije za napredak,i da mogu da oradim kuru tipa na zimu,recite i pomozite.. Hvala