ne znam kako 0.6% masti i moze da se izmeri -_- bar nama dostupnim metodama
To je razlika izmedju dva merenja je 0.6, hteo sam da kazem da se nisam umastio. Ameren sam harpendend kaliperom
Ne moze da ti produzi vreme delovanja, jedino sto produzuje lucenje Gh-a je CJC u toj prici. A to koliko ces ga uzeti pre treninga koliko posle je glupost, gledaj kako je objanjeno da ti Uh tj hrana ne zamagli lucenje istog a isti ti je k da li ce to biti pre treninga ili kad. A to sto si dobio 6 kg posle priminga tj 3 meseca dijete nije nista cudno, 4 je voda i mozda 2 kg misica. Ali kao sto kaze Pekos sigurno nije od peptida. Peptidi jesu korisnii ali na duge staze a ne na mesec dva.
napisao sam da sam posle priminga uzeo tren-prop acetat kombinaciju, u kojoj sam za 5 nedelja dobio 6 kg, normalno zahvaljujuci i primingu
Vodu nisam dobio jer bi mi u tom slucaju i kozni nabori bili deblji sto bi se odrazilo i na rezultate na kaliperu
Ali to sve nije bilo moje pitanje, pitao sam da li moze da se uzima ghrp6 i cjc sa vodom koja nije bakterostatik, s obzirom da me pece kad dajem, samo sam to hteo da cujem od nekog ko ima iskustva
uzimam ghrp6 i cjc tri dana i znam da nisam dobio tih 6 kg od njih btw, hvala na savete za uzimanje Dominikanac