Pozdrav svima. Novi sam na forumu i treba mi pomoc, do sada sam u treningu 3 god ugl sam se bavio SW (street workout) i imao sam odlicnu gradju, max definicija sto i volim. Ali kako je doslo ljeto slabo se jelo, malo radilo, puno izlazilo i rezultat toga je minus 8kg.. i pored toga nije to lose ko voli takvu gradju, tu je odlicna osnova. Ali odlucio sam opet da krenem sa treninzima ovaj put u teretanu. I po prvi put odlucio sam se i kupio ovaj suplemenat. Covjek kod koga sam ga kupio rekao mi je da ga pijem ujutro jednu dozu, poslije treninga dozu ipo (da to nije puno mozda?) i uvece jednu dozu. Takodje mi je rekao da ne mijesam ovaj preparat sa npr ovsenim pahuljicama kao da to ne valja nego prvo njega ujutro da popijem sacekam sat vremena (da to nije mnogo?) i onda da jedem.. Takodje mi je savjetovao da poslije treninga naravno ovo popijem i da cekam sat vremena minimum da bih jeo nesto jace ? Nikad do sad nisam koristio suplementaciju ali mi iskreno ima nekih nebuloznosti u tome da cekam sat vremena i da ne mijesam sa ovsenim pahuljicama a vidim da to neki ovdje rade? Pa bih molio iskusnije da mi pomognu da ne radim nesto pogresno. Hvala puno unaprijed.