Novembar 02, 2024, 07:28:03 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.974 članova - Poslednji član: tonyasaarisk
X3MShop banner

Autor Tema: Mala pomoc sta poneti za jelo u skolu  (Pročitano 5716 puta)

Van mreže FGeR

• Bantamweight Member
Odg: Mala pomoc sta poneti za jelo u skolu
« Odgovor #15 poslato: Septembar 08, 2012, 08:59:36 posle podne »
Ja uzeh Blend za Fax, da ne prepustam slucaju, tamo nemam nikakve shanse da jedem chvrstu hranu, tako da bi 1ipo mjera blenda trebala odradit' posao ;) (~30-35g proteina)

Van mreže kraft

• Član
  • *
« Odgovor #16 poslato: Septembar 15, 2012, 05:59:17 posle podne »
Pa skola krenula jos 1 godina ostala,nju cemo polako kao i sve druge  ;D
Oko raspusta sam jeo oko 4-5 obroka sa lakocom sasvim sam dovoljno vremena imao da sastavim svaki obrok
Sad dok krenula ova smorina od skole ja jedva pojedem 3 obroka a whey sam iskoristio pa nemam sta da nosim u skolu da pojedem
Imate li neke dobre ideje za potencijalan izvor proteina koji bih mogao da ponesem u skolu,prosle godine sam tamo pravio whey protein sa vodom i pio ga kao "drugi obrok" u skoli,a posto sam sad bez njega razmisljam sta bih mogao da ponesem.

Frekvencija obroka je nimalo bitan faktor tako da nemoras da se gnjavis da nosis ista sa sobom u skolu, 3 obroka je sasvim solidan broj, jedini smisao bi bilo povecati obroke u slucaju veceg kcal unosa, tipa na masi odnosno ako  osjecas se tromo, usporeno, napuhano poslje obroka, tada bi imalo smisla povecati broj obroka.

Van mreže UKiTA

• Middleweight Member
« Odgovor #17 poslato: Septembar 15, 2012, 07:13:19 posle podne »
Frekvencija obroka je nimalo bitan faktor tako da nemoras da se gnjavis da nosis ista sa sobom u skolu, 3 obroka je sasvim solidan broj, jedini smisao bi bilo povecati obroke u slucaju veceg kcal unosa, tipa na masi odnosno ako  osjecas se tromo, usporeno, napuhano poslje obroka, tada bi imalo smisla povecati broj obroka.

ne pisi kojesta..
Put od hiljadu kilometara pocinje jednim korakom!

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #18 poslato: Septembar 15, 2012, 07:16:03 posle podne »

Znaci ok ja na masi povecati obroke. Mozda je pametno povecati obroke i u fazama definicije - ubrzava se metabolizam, smanjuje se osjecaj gladi. U fazama "odrzavanja" opet, zbog boljeg iskoristavanja namirnica i prisustva aminokiselina tokom cijelog dana, sprecavanje katabolizma takodje je pogodno napraviti vise od 3 obroka... tako da valja na "masi", valja na "definiciji", a valja i "izmedju"...
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže kraft

• Član
  • *
« Odgovor #19 poslato: Septembar 15, 2012, 09:14:22 posle podne »
Citat
ubrzava se metabolizam, smanjuje se osjecaj gladi.
@Vladar mozes li mi preciznije reci sta se tacno ubrzava u metabolizmu, i koliko je to ubrzanje izrazeno u kcal, okvirno?