Pozdrav svim forumasima, zeleo bih da se predstavim svima sa svojom borbom sa gubljenjem kilograma, video sam mnogo transformacija koje su kolege forumasi predstavili pa zelim i Ja
... Imam 26g i do pre 2.5 godina sam imao 122kg
kako sam stigao do te kilaze ni sam ne znam ali da sam se osecao odvratno jesam i te kako
... Tada nisam ni zeleo cuti za teretanu, gubljenje kilograma, vezbe, dijete i tako to
, ma znate sta vam pricam, dok zdravlje nije pocelo puno da trpi, tj hipertenzija, krvarenje iz nosa, itd... Po predlogu drugara koji je imao staz u teretani krenuo sam i Ja sa njim da malo sredim kilazu i pritisak
ali to je preraslo u jednu veliku ljubav prema ovom sportu. U pocetku sam slusao mnoge "nutricioniste" i razne "gurue" koji se navodno razumeju u gubljenje kg i ishranu msm to je bila cista zajebancija i zamajavanje ne znam ni Ja sta mi je trebalo da gubim vreme na slusanju tog shit-a, u svakom slucaju mnogo sam vremena gubio i mislim da sam mogao sebe dovesti u red mnogo brze ali nema veze makar sam naucio nesto
).... Clan sam fitness kluba Olymipia iz Kragujevaca i mogu reci da je Goran Ilic dosta zasluzan za sve, dosta mi je pomogao savetima i oko suplemenata ma kapa dole
. Jos uvek nisam zadovoljan svojim izgledom, jos dosta ima da se radi, ali polako idemo redom i mozda nekada se stane na binu
Ishrana na dijeti je veoma slicna ostalim dijetama i tu nema neke filozofije. Od suplemenata koristim wey, glut i amino.
Trenutno sam na dijeti i pokusavam da skinem "slauf" mnogo je ruzan i nervira me haos hehe...