Citat: tenssa Jun 13, 2012, 10:52:42 posle podneDa Spartak, slazem se...ja licno ne znam nikoga da je cisto jeo na masi duze od par mjeseci...iskreno, ni na defki
Da Spartak, slazem se...ja licno ne znam nikoga da je cisto jeo na masi duze od par mjeseci...
pa možeš nekad u 4. ili 5. tjednu ubaciti i junk day ako bas nikako ne mognes,ali ako si vec izdrzao toliko,onda mozes i do kraja...
jebote pao si 1kg....to moze da bude i voda.sto se tripujes toliko. AKo osjecas da ti je malo,onda ubaci jos malo ugljenihidrata/zdravih masti
Ljudi posle par dana ovakve ishrane kao sto ste mi rekli gdje sam cak povecao obroke na 8 puta dnevno stanje se cak pogorsalo pao sam na 67 kg i pojma nemam sta da radim.Isao sam da vadim nalaze ali sve je najboljem redu.Sad stavarno ne znam sta cu
Citat: DzoniRS Jun 20, 2012, 03:13:08 posle podneLjudi posle par dana ovakve ishrane kao sto ste mi rekli gdje sam cak povecao obroke na 8 puta dnevno stanje se cak pogorsalo pao sam na 67 kg i pojma nemam sta da radim.Isao sam da vadim nalaze ali sve je najboljem redu.Sad stavarno ne znam sta cu Ne iskoriscava tebi tu telo nista, sto me i ne bi cudilo ako sa tih 2m i 68 kga radis klasicni split sa jednom grupom misica nedeljno...