zasto ova cena nije za whey
Citat: Black&Decker Jun 06, 2012, 11:35:51 pre podnezasto ova cena nije za whey u zemlji dembleiji bi opet nasao s eneko pametan i rekao da je na papua novoj gvineji jeftnije nego kod nasnema veze sto ga tamo nema ali je JEFTINIJE
pedja,nisam ja to rekao u smislu "pedja,zasto nije ova cena za whey?,deres"nego cisto komentar mastanja " eh zasto whey nije 1000 din kilo " ili mozda konkretnije "eh zasto nemam kesa" cak bas suprotno mislim,da se ne ogradjuju prodavnice puno.....i da whey,a i celokupno svi suplementi uopste nisu skupi bas naprotiv su jeftini,ALI da smo mi beda,pa je nama normalno skupo...sta je jednom nemcu,ameru,norvezanu,englezu da da 100-150 evra na suplemente mesecno,NISTA!...kada mu se neki ne svidja ukus prospe ga u wc solju I ODE DA KUPI NOVI,a mi ovde prodajemo za 1500 din,i uveravamo da smo popili ravno pola kantice ali u srbiji gde se ni na pijaci ne moze prodati povrce gde ga dele skoro za dzabe...suplementi su za 90% stanovnistva samo misaona imenica...tako da ovde u debeliji nisu subsi skupi,nego nemaju od cega da se kupe,a tamo negde na papua novoj gvineji,su dzabe u odnosu plata/cenaedit : uletese 2 odgovora pre nego sto otkuca
Razumeli se generale, nisam ja tebi ništa zamerio, ti si korektan, i cene su ti sigurno među najnižima na našem tržištu. Znam da dobar deo krajnje cene ide i na državne harače, i da je tvoja dobit minimalna.Nego pomalo sam negativan, ali moraš me razumeti, vidiš i sam u kom pravcu se sve ovo odvija, kriza sve dublja u celoj državi. Danas sam čuo da procenjuju da ćemo izdržati do Nove godine, s obzirom da možemo još maksimalno 5 milijardi da se zadužimo (što će ovi naši da odrade kao od šale samo Vladu da skockaju), posle toga bankrot, jednostavno nemamo od čega da vraćamo kredite koje smo uzeli, a političari pokrali.