Novembar 16, 2024, 11:38:43 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Pocetnik O.o  (Pročitano 4463 puta)

Van mreže Eutamias

• Član
  • *
Pocetnik O.o
« poslato: Maj 30, 2012, 11:51:43 posle podne »
 Zdravo svima, ovde sam nov na formu, pratio sam razne postove i citao mnoge druge i pre nego sto sam se registrovao. Nasao sam puno korisnih saveta, ali opet ne znam sta da radim i kako da pocnem. Pre dve godine moja kilaza je iznosila 110 kg, na visinu od 188cm. Poslo iscrpnih kardio treninga i redukovane ishrane sada imam 80kg. E sad, gde pocinju moji problemi... Tokom mrsavljenja otislo je doooostaaaa misica (nazalost) ali jos vise sala. Ali problem je i dalje tu imam pojas za spasavanje, i mislim da imam viska koze. E sad cuo sam da salo na stomaku moze da izazove dijabetes i predstavlja opterecenje srcu (inace imam genetsku predispoziciju za dijabetes). Ja se nikada nisam bavio intezivno neki sportom, a sada sam u jako losoj kondiciji. Pokusavao sam nekoliko puta da se pokrenem i to sve pocne tako sto se ja preforsiram i dobijem upalu misica i narednih mesec dana se ne pomerim. Zeleo bih da istopim taj visak sala i da malo izdefinisem stomak i da malo napucam grudi. Ne znam odakle da pocnem i sta da radim, stalno me savetuju likovi koji nemaju veze sa bilo kakvim treninzima,nista! Laici obicni! Ja se nadam da cu ovde dobiti super savete. E sada, meni su jako privukli paznju suplementi, sagorevaci masti,proteini itd. Pa me interesuje kako poceti sa uzimanjem, spucan sam skroz oko treninga ne znam ni sam vise sta da radim, lutam po forumu nalazim delimicna resenja mog problema. E sad ako slucajno naletite na neki link, a bio bi mi od koristi,slobodno ga okacite jer ima jako puno postova a ja bas nemam previse vremena za prelistavanje. Unapred se zahvaljujem svima na pomoci. ;)

Van mreže Stefke-X

• Flyweight Member
  • **
  • Ruthless.
Odg: Pocetnik O.o
« Odgovor #1 poslato: Maj 31, 2012, 12:09:21 pre podne »
Dobrodosao   :D imas li neki plan ishrane ?

Van mreže Eutamias

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Maj 31, 2012, 12:19:01 pre podne »
Pa nemam bas neki plan, tokom tih dijeta navikao sam organizam da moze da zivi bez slatkisa, losih masti, gaziranih sokova itd. Tako da te namirnice izbegavam. Jedem prilicno zdravu hranu nista ne przim na ulju, sve se bari ili pece pod folijom. Tako izgleda moja trenutna ishrana. Mada iskreno mislim da kada bih krenuo da intezivno treniram kolicina hrane koju ja pojedem nikako ne bi zadovoljila energetske potrebe. A ne zelim bas da krene da jedem, pardon zderem kao pre, jer sam imao bas problema sa kg... Svaki koristan savet prihvatam. E ova slika na avataru mi je cilj, koliko bi mi vremenski trebalo to da postihnem uz makismalnu disciplinu?
« Poslednja izmena: Maj 31, 2012, 12:56:03 pre podne Eutamias »

Van mreže Veljko1981

• Lightweight Member
« Odgovor #3 poslato: Maj 31, 2012, 12:57:06 pre podne »
evo malo za stomak
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,25752.0.html
malo i za sisu
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,25799.0.html
malo i da se istopi salce
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,25691.0.html
suplementi
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/
protiv upale mišića moš popiješ aspirin
ja ti želim puno uspeha u treninzima

Bez čučnjeva u kavezu za biceps!

Van mreže Eutamias

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Maj 31, 2012, 06:23:07 pre podne »
Veljko1981- super su ove vezbe i sigurno   su delotvorene, medjutim ja cu umreti ako ovo budem radio... Ja moram ispocetka da krenem sa vezbama snage, otislo je jako puno snage sa tim silnim salom,a ne znam kako postepeno da krenem? Ako ovo sve uradim odjednom ja cu dobiti takvu upalu misica da necu moci da se pomerim narednih nedelju dana (a realno pola ovih vezbi ne mogu ni da uradim O.o) , uvek sam tako pocinjao sa neki treninzima, uvek sam imao bas jaku volju ali upala misica me onesposobi potpuno. Jel' neko od vas koristio sagorevace masti? Jel oni imaju neke stetne posledice?
« Poslednja izmena: Maj 31, 2012, 06:35:35 pre podne Eutamias »

Van mreže UKiTA

• Middleweight Member
« Odgovor #5 poslato: Maj 31, 2012, 07:24:27 pre podne »
Niti jedan suplement(dodatak ishrani) nema stetne posledice,pa tako ni sagorevaci.Znaci suplementi kao sto rekosmo su dodaci pravilnoj ishrani, i ako nemas pravilno koncipiranu ishranu oni ne mogu biti dodatak tako da si bacio pare na njih..Najpre pocni sa ovim http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12074.0.html ( iscitaj lepo temu i shvatices puno toga..) i kreni da ides u teretanu,pocni da ubacujes i neki kardio.Za pocetak ti treba whey protein koji se pije nakon treninga,i amino kiseline-bcca i glutamin-oko trening (kako bi sprecio da gubis sa salcetom misice kao sto ti se ranije desavalo)..Ali zapamti da bez ishrane i discipline dzaba sve.. :)
Put od hiljadu kilometara pocinje jednim korakom!

Van mreže Eutamias

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Maj 31, 2012, 01:21:16 posle podne »
E super je ovaj post, samo me interesuje da li je moguce videti rezultate za tri meseca?

Van mreže UKiTA

• Middleweight Member
« Odgovor #7 poslato: Maj 31, 2012, 03:28:40 posle podne »
zavisi od puno toga...
Put od hiljadu kilometara pocinje jednim korakom!

Van mreže Eutamias

• Član
  • *
« Odgovor #8 poslato: Jun 04, 2012, 06:57:19 posle podne »
Da li je dobro piti svezu surutku nakon treninga (uvece) ?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #9 poslato: Jun 04, 2012, 07:02:06 posle podne »
Da li je dobro piti svezu surutku nakon treninga (uvece) ?

to smece nije dobro piti NIKADA

Van mreže Eutamias

• Član
  • *
« Odgovor #10 poslato: Jun 04, 2012, 07:06:59 posle podne »
Jel ima neki poseban razlog zasto ne valja ili... ? Previse UH, masti???

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #11 poslato: Jun 04, 2012, 07:26:24 posle podne »
Jel ima neki poseban razlog zasto ne valja ili... ? Previse UH, masti???

e jbg
zar je toliko problem procitati bilo sta na forumu vec samo:
-CUTI NESTO U GRADU
-SESTI ZA RACUNAR I POSTAVITI PITANJE NA PRVO MESTO GDE NAIDJES

a ajde da okrenemo malo
jel bi ti nama mogao da kazes iz kog razloga je surutka dobra?
sta to ima u sebi surutuka i zasto bi ttrebalo da se pije?

Van mreže dr Sasa

• Lightweight Member
« Odgovor #12 poslato: Jun 04, 2012, 08:01:10 posle podne »
Generale nista ne znas  :Dsirutka je zdrava i u kombinaciji sa struganim jabukama cini cuda ::) :'(

Van mreže tenssa

« Odgovor #13 poslato: Jun 04, 2012, 08:18:06 posle podne »
Citat
Previse UH
Upravo to, previse laktoze od koje ces se samo posrati...ima i masti, ali cini mi se nesto manje...uglavnom sranje sto se tice bodibildinga...

Van mreže jerema93

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #14 poslato: Jun 05, 2012, 09:13:58 pre podne »
a sine surutka,mleko i plazma,bonzita i cokoladno posle treninga obavezno da vidis koliko ces da budes ;D
sala naravno :)
Your Diet is number 1! You can live in the gym but if you dont eat clean you're wasting your time"