Zatim Bakic je u zaposlen u MUP-RS, koriscenje kupovina i distribucija AAS je po is zakonu kaznjivo i sta onda ?
Koliko citiram sebe, krenucu u inat svima da pricam u trecem licu !
Dakle.. na kraju ovoga ima znak pitanja , nisam konstatovao nego i pitao, posto je valjda to sve pod isti clan, posto vidim da ima puno advokata ovde pa rekoh da mi neko odgovori sta se dalje zbiva?
-Hajde da pricamo u teoriji ( nema veze cija je tema, o kome se pise i slicno) dakle :
Mislim da ako si u MUP-u i ovako nesto se dogodi, ides na informativni razgovor i pokrece se istraga?
Zatim ako kazes neka imena nagodis se i slicno kako vec to biva bude suspenizija - dakle sve je ovo teorija.
Pa onda po zakonu koriscenje nije kaznjivo ali jeste distribucija, ne? E sada, ako je taj neko u MUPu mora da ide na informativni razgovor posle toga pa da je i Dacicev rodjak - a nije ni u praxi ni u teoriji.
Svaka tebi cast, puno ljudi sa moralom ima ovde! Niti pomazem niti odmazem, vec komentarisem. Ali sve ovo kao neka moja ideja, jbg ja sam ekonomista pa me interesuju ove stvari.
Da ne bude da sam alisa u zemlji cuda, svestan sam ja da danas gde god ako si profseionalni sportista idu i anabolici, samo sto je ovde bas ocigledno, dok kod plivaca, kosarkasa, fudbalera postoje jaka ledja pa se i ne testira.
Postovanje i laku noc !