@ LazicExYu
Ja nisam znao da je dobrovljno, posto pise da je posle takmicenja bio test, kapirao sam da je posle izlaska na binu bilo. Ako je hteo da se proveri imalo je i srecnijih resenja u klinici. Tako da ako je na ovaj nacin pokusao da proveri izlazak na evropsko takmicenje sam sebi je zavuko.
Sebe ne smatram za glupog lika, pa evo i konstatacije :
Kakav je kao covek me ne zanima ni malo, kao takmicar sta je prosao i osvojio svaka mu cast, dobro je iskoristio ljude koje poznaje i provukao se svuda kroz tv, novine, itd.. , e sad ovo sto je DOBROVOLJNO uradio je kontra reklama svemu sto je radjeno zar ne ? Ipak je izaslo u javnost? Zatim Bakic je u zaposlen u MUP-RS, koriscenje kupovina i distribucija AAS je po is zakonu kaznjivo i sta onda ?
Odmah da kazem, nemam nameru da se prepucavam preko foruma kao baba i slicno ( ne mislim na tebe Lazicu licno) vec na one koji mozda quotuju post. Izneo sam svoje misljenje i zakljucak. Tako da ili ima jos price na ovu temu ili je krajnje uradjeno glupo.
Ja sam kroz svoj post gore osudio bolide koji uvaljuju AAS na prvu . Zbog neke tricave zarade. Ono od vrata do vrata kao ovi smaraci za glasanje.