@Bicepspeak, druze nema tu nikakve mrznje, meni je samo drago kad se nekome desi nesto sto zasluzuje, kad nekog dilera koknu, krimosa zakolju itd.. Naravno da Bakic nije nista preterano lose uradio, ali dobio je kaznu kakvu zasluzuje, nije zato ni nesto preterano kaznjen, ja njega uopste ne mrzim, drago mi je bilo na TVu da ga vidim prvi put, kad nije kenjao, da vidim da neko promovise BB, i onda se on okrenuo protiv BB..
Ali covece, ja jedem 6 puta dnevno, koristim i hemiju low dosaged, treniram 5 puta nedeljno, imam po sebi odlicne rezultate, necu nista da pricam ovde jer nisam kacio slike niti planiram, imam 100ak kg, prilicno nizak % masti, ne kazem da mogu stici Bakica na takmicenju nekome, niti da bih uspeo uleteti u formu takmicarsku, ali to ne znaci ni da ne mogu, ja jednostavno nemam takve namere i ciljeve, studiram 2 fakulteta, i stvarno i ovo kako ja treniram i sta radim je za svoju dusu i ja sam zadovoljan, nema sta meni tu neko da se proserava, ko iako je takmicar je 3x manje edukovan od mene, iza ovoga makar stojim, kao da ja nisam dostojan njega da komentarisem uopste jer je on SAMPION (mozes zamisliti), cenim BB naravno, pratim, ali ne vidim nikakvu poentu takmiciti se, opet imas ljude koji su od toga, napravili ime, napravili i posao, rade sta vole, od toga zaradjuju i uzivaju u zivotu, aj necu nikoga da imenujem, ali siguran sam da ce se pronaci, i to je super, to je zivot..
Covek koji je dosao na forum da bi mu ljudi komentarisali kako je on super, najbolji, takodje on isto pricao za sebe non stop, i kad ga neko malo izkritikuje, pa cak iako mu kaze malo ti kasne noge za rukama(lupam ali bilo je slicnih poredjenja zaboravio sam, moze se prelistati temu) on istog trenutka odgovara, sta si ti, ko si ti tako nesto meni da kazes... Nikoga nikad nije nista posavetovao, i kad jeste saveti su bili losi, i odma se uvredio kad je neko iskritikovao, toliko od mene, ja ne zelim njemu nista vise lose da se desi, niti mislim da mu je se ista lose desilo, samo ono sto je zasluzio, i meni je drago, odoh da otvorim sampanjac. Pozdrav