Da li mozete da mi kazete najboljih 5 NO reaktora, i zasto
hvala
Bojan Jovanovic x-PAND. No musle pump. i tako ti. ali x-PAND ti je najbolji!
Milos Kolbl shock therapy??
Zasti bas x-Pand? Jel mozes da mi priblizis malo ?
Pansport Da li si koristio do sada NO reaktore, kreatin, arginin, beta-alanine, nešto za energiju...?
Milos Kolbl Koristio sam Kreatin monohidrat, ultimate nutrition, ph. Nisam NO nikada koristio, planiram da uzmem, samo ne znam koji, pa me zanima koji je dobar i zbog cega.
Pansport Bilo koji da uzmeš, radiće te extra. Drugo bi bilo da si pio 10 različitih NO reaktora, pa da već ne znaš šta da uzmeš. BILO KOJI će te odraditi. Xpand je brutalan, ali ako hoćeš nešto što slabije "udara" onda uzmi Super Pump Max, Nano Vapor, Shock Therapy, Super Charge...
Bojan Jovanovic pa pazi ovako. moj savet je da uzmem prvo neki slabiji NO tipa No musle pomp kosta 3000 din. a i ok je. x-pand ti je najaci NO do sad pa to uzmi posle. X-pand ce te lepo odraditi ali i Musle pomp ce ti dati rezultate. x_pand ti je negde oko 5000 i nesto valjda.
Milos Kolbl aha oke
Znaci Xpand
Mislim razmisljao sam da li to ili Shock, posto su mi rekli neki da im Xpand nije nista radio, ali posle ovoga sam se odlucio
Jel jos nesto osim proteina dobro dodje uz Xpand ?
Bojan Jovanovic Pa imas ljude koji nisu navikli na No ali bas da ih x-PAND nije radio to mi cudno al ajde. pa zavisi sta hoces Misicnu masu ili definiciju ili nesto trece. Nije sve isto
Milos Kolbl Ma idem odma na Xpand, imam trenutno toliko, samo da li moze da se uzima i neki sagorevac npr pre podne pa trcanje, a posle podne Xpand pa trening, posle protein kao i ujutru uz ovsene, posto znam da u Xpandu ima kreatina nece se to izgubiti zbog sagorevaca?
I pre treninga L karnitin
Milos Kolbl Evo ovim mozes da zakljucis da hocu malo da oslabim ali da umesto tog sala sto cu izgubiti ubacim misice posto ne idem na def nego na masu
Bojan Jovanovic pa bolje onda zavrsi sa sagorevacem. pa tek onda uzimaj No ili tako nesto. to vec nzm. MA roknes Kre alkalin i tribulus
i eto ti sve xD xeeee
Pansport Možeš uzeti BCAA, Super Natural (esencijalne aminokiseline), glutamin, Xtend (BCAA+glutamin+citruline malat) ili tečne aminokiseline da piješ pre i u toku treninga. Tako ćeš smanjiti katabolizam u velikoj meri, jer tvoj organizam neće morati da razgrađuje mišiće zbog potrebe za aminokiselinama.
Pansport Što se tiče NO + sagorevač kombinacije, extra je za mršavljenje ili definiciju, onda sagorevač pij ujutro, a Xpand pre treninga.
Pansport Sagorevač ti neće uticati na taj kreatin u Xpand-u.
Pansport Miloše, masa i skidanje masti ne idu zajedno baš tako jednostavno.
Milos Kolbl Aha Super
HVala vam puno
Mislim da necu imati para za BCAA, posto sam gledao to je oko 4000 negde, sad ne znam da li ima jeftinijih koje ce moci da isprate ceo Xpand? Protein imam Isobolic, to cu 2 puta na dan, sad mislio sam Omega 3 jos...
L karnitin pre treninga onaj u sumecim, a sagorevac riped neki od ultimatea.
Mozda bih ubacio i zeleni caj pre treninga jedno 1h pre ili vise ??
I unosim dosta tecnosti.
Pansport Ok je ovako, samo ubaci bolje neko drugo povrće umesto krompira.
Milos Kolbl Sta preporucujes? Mislim ubacio bih i neku salatu samo ne znam koju?
Hleb da li da uopste uzimam?
Pansport Koje god povrće voliš, po mogućstvu sveže. Hleb izbegavaj, možeš ga jesti ponekad, ali nemoj stalno.
Milos Kolbl Hvala puno na savetima
___________________________________________________________________________________
Evo pa pogledajte i sad zamislite da ste u mojoj situaciji. Sta sad da radim??
Pedja da li prvo da uzmem sagorevac i taj L-carnitin i da se sredim, pa onda da pocnem sa xpandom ?? Sta mislis kako je najbolje ?