Koje je vase misljenje o integralnoj tjestenini kao izvoru uh, znaci kombinacija integralne tjestenine u obrocima prije treninga npr i rize u obroku nakon treninga.
zanimljivo to sa heljdom, nisam nikada obracao paznju na heljdu , verovatno zato sto sam pre par godina probao neke palacinke u kucnoj radinosti, ono je bilo ko da pasem travu jbt i to suvu hahaha valjda su bili veci komadi heljde... no probace se testenine
Citat: pirat Avgust 15, 2020, 04:02:12 posle podnezanimljivo to sa heljdom, nisam nikada obracao paznju na heljdu , verovatno zato sto sam pre par godina probao neke palacinke u kucnoj radinosti, ono je bilo ko da pasem travu jbt i to suvu hahaha valjda su bili veci komadi heljde... no probace se testeninenisam ni je ljubtitelj nikada bio, ali jednom sam greskom umesto integralne (koje je sve samo ne od integ brasna ali ajde) kupio to..skuvao,cist iz radozanalosti i mene je odusevilosa tunjevinom u maslinovom ulju meni je vrh
Koji je to bbq sos? Nasao sam u Maxiju neki bbq gurman ima 167 kcal na 100 grama, al ga nisam jos probao
Kako da izmerim bf, ne umem bas da procenim