Pedja ako ti nije problem da bez otvaranja nove teme odje ukratko da napišeš konkretno tvoje utiske na šta posebno dobro utice tj šta si ti osjetio jer ne mogu povjerovati da toliko dobro utice na mnoge stvari kao sto piše znamo svi da ne djeluje svaki suplement kao sto piše u opisu samo suplementa ali neko ko se razumije i dugo trenira zna po osjećaju šta je dobro a šta ne , pa ako si koristio eto ako nije problem da kažeš kolika doza i šta se može osjetit kao promjena neka jer masu ljudi kaže da radi ?
zatrpavamo bzvz i onako pretpranu temu ali ajde
Ne znam ZASTO ne mozes da verujes al naravno rauzmem covekov skepticizam, a pogtovo coveka sa Balkana.
Licno sam je koristio posle opravka sa aas, posto svi znaju da ja nisam od onih koji koriste lekove, da bi se opravio od lekova. Don"t fix something if it not broken! Dakle, ako osetim da temo mogu da opravim i da ga vratim u homeostazu na sto prirodniji nacin - to radim. Ukoliko mi budu trebali LEKOVI, da porpavi stetu koju sam namerno NANEO lekovima- to je svakako nuzda i naravno da b9h to uradio, ali..
pa tako od kada je aswhaganda tu uz obaveznu terpaiju sa visokom dozam C vit ,zinka i ssada mesavina tRola i termiantora uz 2 caps aswagahade jednostavno
-nemam rollerokoster da imam oscilacije raspolozenja
-bolji san
- bolja koncetracija u toku dana (posto sam i daje nastavio sa dijetom) te konc mi je svakako tu i tamo padala.
- urin mi nema "miris" izlucivanja toksina vec je detoksikacija rasporeredjna bas kako treba, a ne sa prekomernim optrecivanjem bubrega, filtrafcojom isitih itd itd. Koza mi je uvek posle bila veoma ruzna zbog bubuljica koje su se javljale kao posledica cisenja, ali od kada koristim aswh toga vise nema...to je u vezi mene
ono sto moji blizni osecaju, a koriste aswh je svakako bolje raspolozenje, bolji respond na neke stresne ili iritirajuce situacije, svakako svi prijavljuju mnogo bolji, tvrdji i kvalitetniji san.....
Problem kod nas (ljudi sa balk) je taj sto jednostavno ili si narkos ako pijes bilo sta, ili bilo sta sto treba da se pije- ne valja jer je bacanje para i neko drugi zaradjuje. Jednostavno niko ne zeli ni jedan mm da izadje iz okvira dogmi sa kojima smo zatrovani i to je to.
Licno..uzimam jos i gluthation posto sam o njemu citao mnogo i mnogo mnogo pre nego sto sam krenuo sa yamamotom, te malo ljudi zna npr da se ta supstanca prodaje u vido tbl ili caps ali da je bubrezi i jetra razgrade skoro do 90% , da je ta supstanca toliko superiorna kada je antoxidatvni stres u pitanju (npr posle teskih trauma u bolnicama se stavlja u infuzioni rastovr ili posle teskih infarkta miokarda- naravno, ne kod nAS vec pissem o nekim naprednim medicnskim ustanovama itd) i kada je yamamoto resarch uradio sublingvalnu opciju uz adekvatne studije i recenzije gde su naucnici (ne yamamamoto) vec sa japanskog isntuta otrkili da zlezde izpos jezika sposrbuju i rasporeduju vise od 98% gluthationa i dopremaju do krvne plazme a da se ne razgradi, to je bilo to..
kao i sto sam veliki ljubitelj npr detox biljke Resihi Bio koju takodjer uzimam od yamamoto itd
ovde sada ispada da reklamiram yamamoto.....NE!!! decidno NE
vec jedino gde mogu da nadjem glr npr ili reishi bio tj jeidno gde mogu da ga dobijem a da se ne jebem i ne sumljam u poreklo sirovine kao i kvalitet tj ovo sto je pirat napisao je yamamoto...kod nas TOGA NEMA
ja sam registrovao glr i aswh kao i lattasi u pregovrima sam sa jednom veliko farm kucom u vezi toga, i ljudi su jednostavno oduseljveni sa tim - ne sa tim sto im nudim ja hahahah vec da to postji tako i u tim oblicima......
nije bas kratko, ali moram na trening inace bih pisao duze