AST i ALT enzimi jetre, mogu biti poviseni i usled pojacanih fizickih aktivnosti,ali to su u pitanju svakodnevni zestoki treninzi,sa kojima tokom vremena uletis u katabolizam i pocnes sam sebe da razgradjujes kada ti podivlja kortizol.Vise belancevina u krvi ti povecava ureu i to ako ne unosis dovoljno tecnosti.U tvom slucaju ako sam nisi siguran o cemu se radi,a na osnovu svog poznavanja ishrane,treninga i reakcije organizma u pojedinim situacijama,ja ne bih resenje problema trazio na internetu...tj slazem se sa drugom Piratom.
Citat: g0xy Septembar 19, 2018, 09:54:01 posle podneAST i ALT enzimi jetre, mogu biti poviseni i usled pojacanih fizickih aktivnosti,ali to su u pitanju svakodnevni zestoki treninzi,sa kojima tokom vremena uletis u katabolizam i pocnes sam sebe da razgradjujes kada ti podivlja kortizol.Vise belancevina u krvi ti povecava ureu i to ako ne unosis dovoljno tecnosti.U tvom slucaju ako sam nisi siguran o cemu se radi,a na osnovu svog poznavanja ishrane,treninga i reakcije organizma u pojedinim situacijama,ja ne bih resenje problema trazio na internetu...tj slazem se sa drugom Piratom.bravo!maestralan odgovor!
U Tempu i Metrou ima sigurno.U Tempu oko 155 din.