ide tu vise od 3 g sto zavisi i od brenda - da ne zalazimo u to...nisam skapirao da pricate o mesavinama, mada to isto mora da bude kvalitetna mesavina, sto ne menja cinjenica da je izolat cistiji i kvalitetniji izvor proteina, kao sto treba gledati i kvalitetan izolat, ima brendova za koje mogu da se zakunem da izolat koji reklamiraju je mesavina... obrni/okreni... sa finansijske strane gledista se to drugacije gleda... i ako neko tamani recimo prasak po 90 g dnevno...
No sto kaze Alex, pogotovo kada je skidanje kila u pitanju, bez ishrane se dzaba kreci...
a sta ti nas o proecesima filtracije osim onih KOJE SAM TI JA REKAO na pvt i ti jedino znas za CMF filtraciju
a sta ce mo sa npr otpadom od CMF filtracije, kojeg neki prodaju kao ISOLAT?
doduse, oni napisu sta je SASTAV, ali niko ne cita, a to svakako nij CMF isolat npr...ili kada se poigraju sa imenom pa napisu hydrolisovan whey isolat...ponavljam ONI napisu ali ljudi ne citaju. SPajkovanje sirovnine je popularno, be obzira sto nesto ne postoji, dovoljno je da ubacis neku beznacjanu AK i samim tim povecas % ,a da pri tome izmislis ime...
tako da..ne ne lupati, po ko zna koji put ti kazem
i nije tema o tome
vec koliko je to POTREBNO ovom momku ili koliko je to potrebno TEBI a da budes ovca za sisanje.
Ja ne kazem da nije bolje bilo kome da uzme isolat, a ako je cena normalna, ali posto i kod nas NIJE, onda svakako ne igra ulogu....kod nas je problem tradicinnalne prirode
ako je skupo - onda je dobro
ako je jefintno - onda je lose
be da se CITA, kao sto rekoh....
upravo i viuh dana sam zabezeknut da ljudi kupuju protein koji kosta 80 eu......ja prosto ne mogu da verujem da to placaju toliko novac, samo iz razloga sto pise na njemu to sto pise.....ZNACI TRAGEDIJA
ps
nemoj DA REPLY posto su ti postovi glupi i neprimererni
jednom si dobio ban a sada ce biti FOREVER ako nstavis da seres
shvati
nemas nin 0.1 % znanja ni o emu,ali si dozvolajvasd da se petljas u trening, ishrani, supelemntaciju, povrede, genetiku, jedrilicarstvo, peradarstvo, svinjogjstvno, bicilikzam...COVECE..a zabravljas da ja znam i kako izgledas i kakvog si ment sklopa...iz tog razloga, nemoj da kenjas, vec napisi nesto kada imas sta pametno da kazes-ako u opste imas