To da bi konstatovao sebi prvo se zapitaj kakav ti je trening i ishrana u proteklih 3-4 meseca...
Rast bf tj kilaze, konstantan umor i pospanost itd su markeri loseg rada stitne be zlezde. Sad ti nisi naveo ove simptome ali ko zna, moguce.
Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 28, 2017, 03:21:18 posle podneRast bf tj kilaze, konstantan umor i pospanost itd su markeri loseg rada stitne be zlezde. Sad ti nisi naveo ove simptome ali ko zna, moguce.Stevane kad smo kod pospanosti imam jedan problem, posle hidratnih obroka pospanost i umor, da li je do stitne ili nesto drugo?
Citat: Srdjan_max Oktobar 29, 2017, 10:43:48 posle podneCitat: Stevan Čerubdžić Oktobar 28, 2017, 03:21:18 posle podneRast bf tj kilaze, konstantan umor i pospanost itd su markeri loseg rada stitne be zlezde. Sad ti nisi naveo ove simptome ali ko zna, moguce.Stevane kad smo kod pospanosti imam jedan problem, posle hidratnih obroka pospanost i umor, da li je do stitne ili nesto drugo?Bas kako Aleks kaze. Verovatno dugo tovarenje uh j osetljivost na ins je dosta opala. Isto tako i zavisi od kolicine uh koje pojedes u tom obroku.
Pa da, pametnije radis sada sto i samo telo signalizira. Ne spava ti se sada jer ne prelivas i telo koristi uh za energiju i za oporavak tela.
Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 30, 2017, 02:15:53 posle podnePa da, pametnije radis sada sto i samo telo signalizira. Ne spava ti se sada jer ne prelivas i telo koristi uh za energiju i za oporavak tela.Nista to ne bi bilo dobro da nije ovog foruma,stvarno sam puno naucio,hvala vam
Koje meso?
To samo da nadjes neku farmu, koja se bavi sa tim ili da juris akcije po Maxi-ju i tim radnjama. Ovako, mesare, ima ali sve regulare cene.. Probaj neku kod tebe u kraju, pa napravis dil da uzmes 10 kg pa da ti daju neku cenu..