Citat: Supernova Maj 26, 2017, 12:16:00 pre podneCitat: Stevan Čerubdžić Maj 25, 2017, 06:26:15 posle podneUopste mi nije bitno, ako cu vec toliko da pecem i forsiram tiganj kupicu onaj sprej bez kalorija i raditi lepo, a ovo par puta u nedelji pa da biram sad ulja...ne pada mi na pametBata Stevo, jel ga ima po nasim radnjama negde? Jel imas neku preporuku?Bilo je kod Pedje u shopu, mislim da jos ima. Odgovorice ti on kad vidi.
Citat: Stevan Čerubdžić Maj 25, 2017, 06:26:15 posle podneUopste mi nije bitno, ako cu vec toliko da pecem i forsiram tiganj kupicu onaj sprej bez kalorija i raditi lepo, a ovo par puta u nedelji pa da biram sad ulja...ne pada mi na pametBata Stevo, jel ga ima po nasim radnjama negde? Jel imas neku preporuku?
Uopste mi nije bitno, ako cu vec toliko da pecem i forsiram tiganj kupicu onaj sprej bez kalorija i raditi lepo, a ovo par puta u nedelji pa da biram sad ulja...ne pada mi na pamet
Resice to Pedja u najkracem roku tu nema sumnje.Nema na cemu brate
Citat: Stevan Čerubdžić Maj 26, 2017, 12:24:44 pre podneResice to Pedja u najkracem roku tu nema sumnje.Nema na cemu brate Sigurno hoce. Nema greske kod njega
Kako se resiti potkozne vode?
Citat: Supernova Maj 26, 2017, 12:32:22 pre podneCitat: Stevan Čerubdžić Maj 26, 2017, 12:24:44 pre podneResice to Pedja u najkracem roku tu nema sumnje.Nema na cemu brate Sigurno hoce. Nema greske kod njega nema na zalost visePAM SPRAYnema nigde kod nasmnogo je to skupo za nas i onda jednostavno sam morao na kraj sve sam da potrsim
Citat: Pedja_Petrovic Maj 26, 2017, 05:47:58 pre podneCitat: Supernova Maj 26, 2017, 12:32:22 pre podneCitat: Stevan Čerubdžić Maj 26, 2017, 12:24:44 pre podneResice to Pedja u najkracem roku tu nema sumnje.Nema na cemu brate Sigurno hoce. Nema greske kod njega nema na zalost visePAM SPRAYnema nigde kod nasmnogo je to skupo za nas i onda jednostavno sam morao na kraj sve sam da potrsim u BiH ima , nije PAM , neki drugi brand 200ml@10KM (5eur)