kolega je rekao da velike količine kofeina mogu djelovat katabolično, jel bi mogao netko pojasniti iz kojeg razloga.. naravno ako je istina
Citat: Gumac Avgust 27, 2015, 05:47:48 posle podnekolega je rekao da velike količine kofeina mogu djelovat katabolično, jel bi mogao netko pojasniti iz kojeg razloga.. naravno ako je istina a sto ti on ne pojasni onda ako vec "tvrdi" da moze da deluje katabolicno i na koji nacin?
Citat: Pedja_Petrovic Avgust 28, 2015, 05:51:16 pre podneCitat: Gumac Avgust 27, 2015, 05:47:48 posle podnekolega je rekao da velike količine kofeina mogu djelovat katabolično, jel bi mogao netko pojasniti iz kojeg razloga.. naravno ako je istina a sto ti on ne pojasni onda ako vec "tvrdi" da moze da deluje katabolicno i na koji nacin?Cuo covek negde. Bas neki dan isto mi dodje covek sa tako super tvrdnjom. Samo mu kazem, pitaj zasto, kako, objasnjenje da ti da. Mora biti neko ako tvrdi.
Može li neko d ami predloži neki sir da ima da se uzme u RS, Sarajevu, danas sam uzeo neki Meggle 3.4 mm, neki ekvivalent tom Ella siru, kojeg kod nas nažalost nema...
Citat: BUKAS Avgust 28, 2015, 09:43:25 pre podneCitat: Pedja_Petrovic Avgust 28, 2015, 05:51:16 pre podneCitat: Gumac Avgust 27, 2015, 05:47:48 posle podnekolega je rekao da velike količine kofeina mogu djelovat katabolično, jel bi mogao netko pojasniti iz kojeg razloga.. naravno ako je istina a sto ti on ne pojasni onda ako vec "tvrdi" da moze da deluje katabolicno i na koji nacin?Cuo covek negde. Bas neki dan isto mi dodje covek sa tako super tvrdnjom. Samo mu kazem, pitaj zasto, kako, objasnjenje da ti da. Mora biti neko ako tvrdi.da,da..naravnokao ovde kod mene u selu trgovac na pitanj za cega sluzi OVO (npr amino kiseline) kaze za mrsavljenje!!I onda na bilo koje daljnje pitanje,njegovo odgovor je: PA PROCITAJ-pise ti!
Crni luk na keto, i uopšteno na definiciji?