jel unosis hranu neposredno pred spavanje? ako treniras kasno pokusaj da prebacis trening sto je ranije moguce(po meni jutarnji trening je nesto najbolje sto postoji )... ovo sto sam ti naveo je problem koji moze da dolazi od zeludca... to mi je palo n apamet kada si spomenuo da imas problema u lezecem polozaju.. inace uopste nije naivna stvar...
Dogadjalo mi se da se pretovarim pred samo spavanje, ali u izuzetnim siguacijama (bas retko). I tada mi je lupanje srca najjace, i tada obicno skoro i da ne spavam nocu. Vrtim se po krevetu i zaspim tamo pred jutro pa mi sledeci dan bude usran...
To za trening uvece mi se pre dogadjalo, ali samo nisam mogao da spavam. Srce nije lupalo. To sam provalio sam i od tada nikako ne idem na treninge kasno.
Izgleda da je Pedja i neki ljudi koji su mi isto govorili u pravu, i da sam upao u pretreniranost. U zadnje 3 nedelje sam trening spustio na 3 puta nedelja (zbog faxa i praznika, da je do mene nema sanse da bih mogao to da uradim
) i mogu reci da mi je stvarno bolje. Bolje spavam, nema vise onih ''napada'' lupanja srca, puls mi se normalizovao rekao bih. Jos ove nedelje, pa od ponedeljka se vracam na staro.
Rekao bih da su mi treninzi jaki. Videcemo da li ce oporavak biti brzi na galeniki i nadam se da ce sve biti OK, u suprotnom moracu da pojacam hemiju. ^^
Nego, hteo bih jos da pitam. Koliko da dizem proteine na 2 ampule depoa nedeljno, 250g malo ? Mozda 300g ? Imam oko 92-93kg na 180cm mada nisam bas krt. I kada da dizem ? Mada i sada unosim blizu te cifre...