Kako si ranije koristio NO reaktore i sagorevace i koje konkretno. Verovatno si dosta osetljiv na kofein, ali se telo poprilicno brzo navikava i postaje rezistentno na njega. Sagorevac i sluzi da poveca broj otkucaja srca, ali je tebi ocigledno malo potrebno da bi do toga doslo. Najbolje je da krenes od slabijih sagorevaca ili NO reaktora, ne moras odmah preporucenu dozu.
Koristio sam NO Xplode, uzimao preporucene doze, cak sam i smanjivao dozu, uzimao pred trening. Super sam ja odradjivao treninge ali nakon treninga srce lupalo ko ludo, morao sam dubooooko da disem da dodjem do daha, onda se tu uvuce i nervoza pa i kad legnem navece problem da zaspim, tako da sam ga brzo prestao piti, jednostavno mi nije odgovarao i brzo sam se vratio u normalu.
Moguce da mi je malo potrebno da se pojaca srcani ritam. Npr, kad radim hiit i odmah nakon sprinta otkucaji su od 140-150
Cekajte, sad bas i ne kontam, prepurucujete mi ili sagorjevac ili NO reaktor, zar to nisu dvije razlicite stvari? Zelim da istopim masnocu, imam dobru motivaciju i ne treba mi energija za trening... Znaci, neki suplement koji ce mi uz sredjenu ishranu i kardio pomoci da smanjim bf%? hvala