ma nisam skoro poceo dijetu, a mogu li posto sema je 200/150/100/50/100/50/0. da ubacim jos jedan dan sa nula uh, naprimer u sredu, jer tad ne treniram
Citat: Стеван_Ч Mart 24, 2014, 05:46:41 posle podneCitat: Hoop4Life Mart 24, 2014, 05:35:16 posle podneJedno pitanje, sta mislite o programu "dr Jekyll and mr Hyde" i o njihovim speclizacijama grupa, tj pretreniranosti, tipa (grudi-rame)ponedeljak : grudi - rameutorak : nogesreda : grudi -ramecetrvratk : off/abspetak : grudi-ramesubita : ledja, biceps, tricepsnedelja off/absI tako na svake 4 nedelje se menjaju grupe, i program traje dok se ne zavrsi specilizacija svih partija i da li ako valja sve ovo, da li je abnoramlno raditi bez AAS-a?Sto bi radio ovakav tip treninga?Dosta zavisi od inteziteta treninga, verovatno treninzi variraju iz dana u dan, mada ja ovo nikad ne bih radio.Pa da variraju, ima i sa tezinama, supersetovi i neki opustajuci. Pa sta znam, volim da eksperimentisem, ali ne bih eksperimentisao ako bih isao u katabolizam
Citat: Hoop4Life Mart 24, 2014, 05:35:16 posle podneJedno pitanje, sta mislite o programu "dr Jekyll and mr Hyde" i o njihovim speclizacijama grupa, tj pretreniranosti, tipa (grudi-rame)ponedeljak : grudi - rameutorak : nogesreda : grudi -ramecetrvratk : off/abspetak : grudi-ramesubita : ledja, biceps, tricepsnedelja off/absI tako na svake 4 nedelje se menjaju grupe, i program traje dok se ne zavrsi specilizacija svih partija i da li ako valja sve ovo, da li je abnoramlno raditi bez AAS-a?Sto bi radio ovakav tip treninga?Dosta zavisi od inteziteta treninga, verovatno treninzi variraju iz dana u dan, mada ja ovo nikad ne bih radio.
Jedno pitanje, sta mislite o programu "dr Jekyll and mr Hyde" i o njihovim speclizacijama grupa, tj pretreniranosti, tipa (grudi-rame)ponedeljak : grudi - rameutorak : nogesreda : grudi -ramecetrvratk : off/abspetak : grudi-ramesubita : ledja, biceps, tricepsnedelja off/absI tako na svake 4 nedelje se menjaju grupe, i program traje dok se ne zavrsi specilizacija svih partija i da li ako valja sve ovo, da li je abnoramlno raditi bez AAS-a?
e ljudi pio sam kreatin ( http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=29955 ) zadnji put pre 3 meseca, sad mi je ostalo još malo u kutiji, pa me zanima da li da krenem to malo da pijem i da dokupim isti i da li smem da popijem to malo pa da uzmem neki drugi brend koji bi me izašao povoljnije?
od avgusta do skoro sam pio dymatizov creatin monohidrat i popio sam oko 800g do sad.. prestao sam da ga uzimam jer bih isao na definiciju. da li je to prava odluka ili da nastavim da ga pijem?