Pedja neznam jel sam te najbolje razumeo.Jel si mislio da uzmem jedan trening alanin a drugi arginin ili?
Citat: Slanina Septembar 12, 2013, 11:24:00 pre podneSamo da pitam ovo..ja uvek dobijem upalu grudi na savakom treningu posto mi je trening 1 nedeljno i sad ne znam koliko je to dobro sto imam tako non stop upale..nije to neka strasna upala traje nekih dan ili 2 pa se smiri..ili da ubacim trening za grudi 2 puta nedeljno? :/Dok recimo za ostale grupe misica ne dobijam upale..pa onda druge grupe ne treniras krvnicki kao grudia grudi treniras "jako" pretpostavljam jer ti one najvise zaostaju?
Samo da pitam ovo..ja uvek dobijem upalu grudi na savakom treningu posto mi je trening 1 nedeljno i sad ne znam koliko je to dobro sto imam tako non stop upale..nije to neka strasna upala traje nekih dan ili 2 pa se smiri..ili da ubacim trening za grudi 2 puta nedeljno? :/Dok recimo za ostale grupe misica ne dobijam upale..
Cek slanina brate, nemas upale kad radis noge?Prvi si te vrste, veruj mi
Pa nemam upale listova..nesto blago ima na butinama al nije to nesto jako kao kod grudi..dobijem ja upalu nogu ali ako ih preskocim 1 trening
Citat: Slanina Septembar 12, 2013, 10:18:32 posle podnePa nemam upale listova..nesto blago ima na butinama al nije to nesto jako kao kod grudi..dobijem ja upalu nogu ali ako ih preskocim 1 treningslabo ti radis te nogemene uvek zahvati neka upala nogu ma u kakvoj formi bioodradi malo bolji trening, Čučanj, Iskorak, Leg pres, Leg extension(http://www.treadmillfactory.ca/product_images/1305835147-1_body-solid-seated-leg-extension-supine-leg-curl.jpg)za zadnju ložu odradi isto ovo samo ležeći .. nemoj preko minut da odmaraš između serija i videćeš kakve upale budu
Citat: @nTr@x94 Septembar 12, 2013, 02:42:13 posle podnePedja neznam jel sam te najbolje razumeo.Jel si mislio da uzmem jedan trening alanin a drugi arginin ili?Licno mislim da si malo naostrio nerve od ba i ag, pritom istrenirao verovatno bolje nego pre, zatim malo lupio hypo i eto tog osecaja. Ja bi nastavio kombinaciju
Vazi..ali sta cu za ledja i ramena? Npr za ledja stvarno dizem maksimum koliko mogu dok za ramena gledam da dizem malo kako ne bi doslo do neke povrede posto znam da su ramena osetljiva pa rekoh da ne sjebem nesto
Ok znaci osloniti se na osecaj ?
Citat: bole gym Septembar 13, 2013, 04:20:46 posle podneCitat: @nTr@x94 Septembar 12, 2013, 02:42:13 posle podnePedja neznam jel sam te najbolje razumeo.Jel si mislio da uzmem jedan trening alanin a drugi arginin ili?Licno mislim da si malo naostrio nerve od ba i ag, pritom istrenirao verovatno bolje nego pre, zatim malo lupio hypo i eto tog osecaja. Ja bi nastavio kombinacijuEvo dana sam probao isto znaci bez odvajanja i sve ok, cak sam stavio duplu dozu arginina zbog pumpe,cak i onaj osecaj peckanja od alanina nije bio nesto strasan.Evo sad se bas vratio iz teretane posle svega sto sam popio mesrim secer znm da se ne meri al me vuklo da vidim koliko je 5.5.Mislis na hipoglikemiju ili?