Kad smo vec kod hydro wheya imam par pitanja.Gledao sam skoro seminar Kai Greena i da vidim koliko sam shvatio neke stvari.Ako sam ga dobro razumeo on kaze da kada se koristi hydro whey posle treninga u PWM-u nema potrebe za secerima u istom,i koliko sam razumeo secer obara GH nivo posle treninga(verujem da je mislio na hormon rasta)?
zasto ste izostavili deo kada je ovo rekao ali u kontextu AEROBNI i ANAEROBNI TRENING?
a neznam sta je tu novo i revolucirano sta je covek rekao da INUSLIN (porsti secer koji iritira pankreas da ga luci) je kontradiktoran drugom po redu najmocnijem hormonu tj hormonu rasta?
mislim
neverovatno je koliko ljudi jednostavno pricaju a sa druge strane koliko ljudi ne slusaju ono sta govore vec bitno da je to rekao neko veliki kao sto je kai ili farah.
neznam koliko je godina vec proslo a da se zna da je cardio treing najbolje raditi ujutro
zasto
iz razloga sto je NIVO HORMONA NAJVISI u to vreme
zasto je to tako
pa zato sto je telo celu noc bilo na regeneraciji i nije imalo potrebnu za nikakvog kolcinom inuslina kao najmocnijeg hormona koji sluzi za preradu hranjivih materija
dakle
inuslin NIZAK hormon VISOK i obratno
da
ali se to zna vec jako jako dugo vremena
ali dobro
u svakom slucaju
pomama za prostim secerima je odavno prosla.i sam sam nekada bio deo te price oko toga i korostio po 100 gr dextroze u pwm
sada je vise nego dovljno 20 gr neke mesavine secera
sto mesavina kvalitetnija (palatinoza,malto,riboza,dex) to je manja bojazan od bilo kakve supersije GH od strane PWM!!
uzivajte