drugari pozdravljam vas, pre neki dan dodjoh s mora.Bio sam tamo 16dana, ljudi su se cudili kad su me gledali kad ja predvece obucem tanku duksericu,sorc ,sluske u usi i pesacenje po 10km svako vece, vrucina 40C ...umesto da prosetam plazom jem sladoled ili pijem pivce sto se i radi kad odes na odmor...ali zato rezultat drugari 109kg.... 28maja sam krenuo sa 128kg. danas evo 109
) ...osecaj extra...jedva cekam novi dan da pocne da mogu vezbam i dodjem do svog cilja!!!
e sad neka trazim savet od vas! guziste,ruke,noge primetno stesano..a ostao stomak i sise, jbg ipak sam se tovio godinama...da li savetujete da samo nastavim tempom pesacenje/tegovi do oktobra kad krecem u gym ILI kopka me nesto da ubacim AnimalCut - drug koristio i ful rezultat imao...ali strah me da mi ne ostane visak koze da visi ako prebrzo smrsam?! pomozite
(i ako imate neki klip da mi pokazete kako da radim grudi na bench klupi, imam 2 tega po 20kg, levak sam i nemam bas veliki osecaj u desnoj ruci pa sve tripujem da radim pogresno)