Evo vec zavrsavam drugu nedelju rotacija sa UH i polako primecujem promene. E sad, da li su ok, to ni sam ne znam da procenim.
Izgubio sam nadutost stomaka i nesto vode. Snaga mi ostala ista, sto mi je drago, ali nekako sam sav......splasnuo
Pitanje je: da li tako treba telo da se ponasa ili negde gresim?
Ruke su mi opale i grudi..ili mi se mozda to samo cini.. Izbacujem lagano 120kg iz bencha isto kao i ranije,samo sto samom sebi delujem kao neko zilavo pile
Pada mi na pamet da je to zato sto ne koristim nista od suplemenata,ali se trudim svojski da to nadoknadim kroz bogatu ishranu, tako da je opet i to dilema..
Sto se tice ishrane, tacno sam isao kao po onoj tabeli sto sam ostavio u temi "1,2,3..."
(bez ironije molim, pogubljen sam skroz)
cisto da javim..posto sam vec u 4-oj nedelji..
"konstrukcija" mi je skoro ista sto se tice gornjeg dela tela..stomak se izravnao,naravno ne do maximuma,ali opet zadovoljavajuce..
sto se tice snage,gotovo da se nista nije promenilo,sto me posebno raduje...(npr. bench 110-120kg, triceps s chela 60kg)..
da ne bi bilo prigovaranja od nekih da sam omasio temu, evo pitanje:
posto se ovaj program radi 4-6 nedelja, kapiram da posle treba da se menja nesto..sta? Da li svaki dan da unosim isti odnos proteina i UH,naravno u podeljene obroke (cisto da ne doguram do izgleda kao maratonci iz Nigerije) ili opet neke kombinacije koje traju do leta..ili dokle vec..?