Pozz. Da ne otvaram novu temu, imam nekoliko pitanja, pa ce mi neko nadam se odgovoriti ovde.
1. Radio sam masu, pa prelazim na definiciju sa rotacijom uh. Imam 181cm i 84 kg.
Isao bih 0, 100, 200, 0, 150, 100, 75. Proteine bih drzao konstantno kao i do sada na nesto vise od 2gr/kg.
Zanima me koliko masti da uzimam? Da li bi saka badema(oraha, lesnika) bila dovoljna ili mi treba vise?
I druga stvar, mislio sam da ujutru pre cardia uzmem 15gr bcaa, pre treninga 15gr i nakon njega u pwm jos 10gr. Da li je to ok?
2. Drugar visok 183 i tezak oko 86-7 kg hoce da skida stomak(da znam da ne moze parcijalno
![Smeško :)](http://www.realx3mforum.com/smf/Smileys/default/smiley.gif)
). Fora je u tome sto nece da trenira vec samo da smrsa sa regulisanom ishranom. Ja bih mu preporucio da radi rotacije uh.
Ono sto ne znam je koliko proteina da unosi posto ne trenira(1 ili 1,5gr/kg ili...)??
I sto se tice uh da li da ide na recimo 0, 75, 150, 0, 100, 75, 50? Racunam da ne trenira nista, ne treba mu toliko energije, pa i brojke treba da budu nize od recimo onih koje sam odredio za sebe.
Hvala unapred.