Ashwaganda u prahu i u tabletama kao extrakt je ista stvar ili? Sem sto su tablete dozirane po 250-400mg a 1g praha bi trebao imati 1000mg aswhe jel?
Ksm-66 je oznaka da proizvod sadrzi 5% vitanolida a postoji i "Sensoril"oznaka koja garantira 10% vitanolida.
Mislim da je problem kod praha najvise zbog neravnomjerno rasporedjenih vitanolida pa se moze desiti da ponekad popijes mjericu(5 grama npr) sa svega 1% vitanolida ili cak i manje a sljedeci puta da je koncentracija prevelika.
Ja osobno pijem ksm-66.
netacno!
Ti kupovine asw u prahu NE ZNAS STA SI KUPIO
Pojasno sam primer u slucaju cimeta, pa da ne zamaram ovde sa slucjem aswh
Ili budi slobodan da pitas tamo gde kupujes u prahu da ti pokazu odkud "pretovaraju" prah. Ako je vlasnik tu, i ako malo razume zasto pitas, nece ti dozvoliti. Radnicama verovatno i nista ne znaci pa moguce da ih zajebes da ti pokazu, ako se nakon "pretovara " ne baci....tako da NE POSTOJE nikakvi "sensori" vec postoji snalaziljivost idnustrije da se zaradi novac na neukim ljudima,,koji su citali, culi ili nesto peto da ashwaganda zaista RADI posao, da nije bacanje novca itd, i naravno, prilika da se zaradi je tu.
Kontrolu kvaliteta sirovine se zna KO vrsi, zna se ko izadje certifikate i to mora da bude jasno naznaceno. Na dzaku od 50 kg, toga neces naci..
Ashw gen = withania somnifera - mora da bude high-concentration full-spectrum extract from the root - ne mix necega (neki papazjani cak i sa kafom "seku" itd
KSM66 ZNACI - full-spectrum extract, with the highest concentration of all major root only extracts,unique proprietary extraction process, based on “Green Chemistry” principles, without using alcohol or any other chemical solvent.....e to mora da ima aswhwaganda.....