Istekao mi je rok glutamina 2 ipo meseca.Da li smem da ga pijem ? Vec 10 dana stagniram sa treningom u smislu da ne povecavam tezine i nekako se osecam uvek umorno na treningu inace radim na skidanju tezine.Da li je bolje da uzmem neki kreatin i koji ili nesto drugo za snagu ? Pozdrav i hvala unapred
Ne oslanjaj se previse na suplemente, kakva ti je prehrana? Ako hoces kreatin, nema tu puno filozofije, monohidrat obicni, 5g prije i eventualno 5g nakon treninga.
Kad treniram:
1.4 jaja,oko 30g prsute,20g gaude,30g badema(ovo nekad izbacim),salata,vit C 500mg,2 tb. omega 3
2.PWM-1,5 merica whey i 50g cornfleksa
3. nakon 2h otprilike 100g piletine 200g krompira ,salata
4.150g piletine i 200g krompira
5.130 g otprilike skuse ili tunjevine,salata,20g oraha,2 tb omega 3
Kad ne treniram je isto samo sto uvece ne pijem 2 tablete omega 3 i umesto 3.obroka gde je piletina jedem junetinu.Salata sa maslinovim uljem.Piletinu przim na svinjskoj masti a junetinu dinstam.Stomak mi je vrlo osetljiv,bukvalno cim vezem 2 dana da jedem testo ili tako nesto otkida me stomak a vrlo cesto i kad jedem badem ili orah,krompir,...Za sad sam radio analizu samo krv i alergican sam na pirinac (zato ga nekad i nekad pojedem umesto krompira jer ce mi krompir na nos izaci,i na neke mlecne proizvode al iskreno ne mogu da se setim koje al njih i ne usim osim kackavalja).Kafu kad pijem uvek me boli stomak a nisam alergican na kofein itd...