Freemake Video Converter
Ne znam sta je bilo toliko nerazumno u mom postu, pogotovo sto sam napisao da iseces delove od npr minuta 1 do minuta 2. Ako posle toliko vremena provedenog za racunarom ne znas sta su .avi .mpg. mp4 .3gp .wmw itd itd onda jbg .... nemoj nista da skidas imas windows movie maker na kompu. ako imas windows xp kliknes na start pa program files pa je tu negde. Ako imas windows 7 kliknes na start i odma iznad start imas sivim slovima ti pise search programs and files i tu kucas "windows live movie" i udji. Ako ne znas da radis u njemu kucas na youtube nesto tipa "windows movie maker win7" i gledas tutorijale. poz
jel ima neko neki program da skinem a da NIJE NEKO SRANJE SA PUNO VIRUSA I KADA GA SKINEM DA NE MOGU NISTA ZA VIDEO ZAPISOM??ukoliko nema verovatno ce odgovrati za to sto cu da polupam i ekran i komp i sve...^#@^&@#^E@^#$(@($#(@ bem ti bil gjetsa i dan kada se rodio
Citat: breshahils Februar 27, 2012, 10:03:56 posle podneFreemake Video Converterpametnice nasane treba da konvertujem nista vec zelim da isecem deo gde reprezentacija srbije peva himnu a ja sam snimao to sa kameromtako da mi ne igra ulogu dali je u BPICISN9894U8U48U83 formatu ili u &#T^T@^TT@#R@R^ formatuhvala
Ako ti ne odgovara za to što si zamislio da radiš žao mi je jbg ja sam se potrudio da ti pomognem