da si ozbljan u ovom sprotu nda ne bi psotavjao ovako kretneska pitanja.......
sasadim ti je dao najbolji odgovor..ali tebi to nije dovljno..u ostalom kao ni 30 000 postova ovde na forumu
Pedja je tebe stvarno ne razumem. Pazi ovo je OFFTOPIC. Svi su normalno odgovorili, cisto ono komuniciramo, ali uvek nadjes neku primedbu. Ti si veliki profesionalac u ovome ali eto ponekad mi nisu jasni tvoji komentari i reakcije. Vidim da volis da vredjas. Ti od ovoga zivis a vecina nas ovde bodybuilding gledao kao hobi koji voli. Za tebe je ovo pitanje kretenski, kako si sam rekao, ali eto mene je interesovalo sta pijete uvece kad izadjete. Ja uglavnom pijem vodu ali eto zeleo sam da cujem i ostale. Mozda imaju neki pametan predlog. Ale nek te ne brine, vise necu postavljati ni jednu novu temu a ako hocemo posteno ti ni na jedno moje KRETENSKO pitanje nisi odgovroio
....
gledaj bokseru.....sto se tice ovoga da ti nisam odogvrio na ni jedno pitanje..ne zelim da komentarisem..ili ti mozda smatras da si ti jedan i jedini na ovom forumu kojemu treba sve od psotanka sveta da se obajsni pa do prvih koraka i zadnjih u bb..ja niti hocu niti mogu...sada ces ti da kazes da to ne trezis....ali ono sto trazis i sta pitas i to je previse...koliko kosta glutamin...zasto uh posle treninga...zaso pre...zaso u sredini...zaso ovo..zasto ono...
brate...nemas vremna kazes..pa to vreme koje imas koristi da citas forum..a ne da postavljas jedna te ista pianja i da nas jebes kao beba sto jebe zvecku akda popzidi..
zar ti ne vidis da ti jedini sale jos odgovara ali mislim da ce i nejgovom strplejnju doci kraj....
jel se pitas zasto>
...ja necu sa tobom da se natezem oko toga sta ti pises..dok je god u granicima kulture..pisi sta god hoces...i naravno..tu si da ucis i da citas forum..AKO HOCES...ali ti to neces i ne radis..i opet se vrtimo u krug..dakle..IGRE BEZ GRANICA SA ROCKY-EM....
dalje...sto se tice KRETENSKIH pitanja...ja ne volim da vrejdam i ja jako dobro znam sta je offtopic....pa da ti krenem redom.
ja od ovog sporta ne zivim i mozda ga volimo isto..to nije ni bitno....
ono sto aj znam..nisam pitao..nego sam cutao i slusao i uco....
da sam ja imao ovakv forum kada sam poceo...sada bih bio ko zna gde.....i en samo ja nego nas hiljade.........
pitanja tipa..sta ijsete kada izadjete u gradu?
..pa na sto to lici..
fora je u tome..sto ovo pitanje nije psotavljeno u sali..kao ono ajde..da cujem bando stas dere kada se lesite od alkohola...
nego si ti ovo pitanje sasvim NAMERNO I ZOBILJNO postavio kao temelj encega sto bi tebe trebalo da usmeri ka uspehu!!!!!!!!
hadje molim te.......sta [pisjte kada izadjete u grad.....pa to je i vise nego smesno..
zasto su ti ljudi odgovrili..i ne samo tebi..
zato sto an forumu je to zadnja tema koja ostane ne procitana i najlakse je napisati nesto..
koliko ljudi shvacaju ozbiljno to da razmisljaju sta ce da piju kada izadju?
?
pa sefe...pitaj ih sam.......
dakle...da se bavis sa ovim sportom kako treba..onda ti ovakva pitanja ne bi padala na pamet.....
e sada....ako sam tebe vredjao sa ovim postom..jebiga..i onako svi smtarju da ih aj vrejdam kada im uakzem na to da nisi u pravu ili u ovom slucaju da je tvoj pitanje i vise nego kretenski..
a to dali ces ti otvarti teme ..pa brate..to je tvoja volja...