kolega,stvar naivnosti je relativna stvar
zasto bi neko lagao?
pa deiftivno nisi dugo u ovom sportu a nakon jedno jos 2 godine,seti se ove teme,iskopaj je negde na forumu ako se budes i dalje bavio pa onda iznesi utiske sta si sve cuo u te dve godine po teretanama
ja kaa bih pisao ovakve stvari,meni bi trebalo sigurno jedna ceo dan,koliko sam ljudi sretao,da jedu pljeske,da ne koriste nista,bla blabla..u stvari kada se malo bolje zapitam,cak mogu reci da znam neke ljude koji kazu i da ne vezbaju (skoro) i da su takvi u stvari rodjeni (100 kg mm pa cak i vise)
razlog
zar je bitan razloga u opste?\
nisam zeleo da pricam o njihovim razozima zasto oni kazu/lazu-to je potpuno irelevantna stvar
vec je bitno da to mogu da pricaju onome ko se ne rauzme a ne ko je naivan,jer smi smo mi naivni u nekim drugim sferama zivota,tipa: meni moze ko god hoce da proda kola i da prica o njima bajke,posto se ne rauzmem u to.zali zasto ostoje ljudi kada nesto slicno kupujem koje povedem sa sobom i onda cela prica od trgovca sa kolima propada,i povlaci se iz daljnjeg hvaljenja jer u trenutku biva svestan da kola placam JA,ali sud o tome kakva su donose ljudi koji se razumeju
naivnost-NE BIH REKAO,vec to je sfera koja me ne interesuje,ali zato postoje oni koji znaju
tako da TI nisi naivan ,vec si podlgedao impresiji,uslovljenoj neznanjem