cudno je da elite whey razvaljuje a poznato mi je da ima enzime u sebi....mada ko ce ga znati...da mozda ne rokas previse dextroze u shake ?
Pa ranije sam stavljao oko 50 grama, i imao sam instant grčeve i proliv u roku od 10-15 minuta pa sam zbog toga izbacio dextrozu skroz iz shake-a. Znači samo voda i whey.
Citat: Spartak Decembar 19, 2011, 01:52:27 posle podnecudno je da elite whey razvaljuje a poznato mi je da ima enzime u sebi....mada ko ce ga znati...da mozda ne rokas previse dextroze u shake ?elite whey koji ti pijes i koji je kod nas, nisu isti
CitatPa ranije sam stavljao oko 50 grama, i imao sam instant grčeve i proliv u roku od 10-15 minuta pa sam zbog toga izbacio dextrozu skroz iz shake-a. Znači samo voda i whey.defitivno imas problem sa SECERIMA znacicak i u maloj kolicini koja se nalaze u nekom od whey protiena koji ti pijes
Ranije je Labrada Pro V60 bila ok, sad sam cuo da je nesto se iskvarilo, a i sad je neko sirotinjsko pakovanje, ona obicna bijela kutija, pa ne bih ja da budem zamorce.Ja sam isto netolerantan na laktozu, cim whey nije vrhunskog kvaliteta hocu da umrem, tako da ovi sto sam ti rekao, dobar je jos i All whey,mada ukus skripi, bar meni.I ostaju ti naravno isolati, ali oni cjenovno su blizi cifri od 8000, pa su jos veci udarac
@Lazicnisam pogrijesio i nisam gledao fejka ko bi sta dozvolio za pare je sasvim druga stvarbtw znam dobro kako je izgledala kutija Labrade i kako izgleda sad
Nisam hteo da otvaram novu temu ali hteo bih da pitam posto imam problem sa kreatinom monohidratom. Npr kad napravim pauzu u koriscenju i kad krenem ponovo prvi dan dobijem takav proliv i cujem kako mi krce creva da mi nije dobro. Da li se jos nekome to desavalo iil da promenim kreatin?