jbg poradi na tome...kombinuj sve i svasta,ne predaj se ...sigurno ima nesto gde mozes da unapredis trening
secam se da sa tobom pricao oko tog problema grudi-triceps jer sam imao isti problem (mislim na PM)......isto kao ti pogodim dosta prednje rame kada radim grudi...kada sam radio triceps imao sam problema sa dosta vezbi..teniski lakat,na francuski nisam ni pomisljao,nisam ni vezbe iznad glave radio..bas sam bio ogranicen sa izborom vezbi..gledam ljude,to su im osnovne vezbe,a ja nema sanse nista pametno sa njima uradim,jedino sam mogao da se povredim
i dosta je to trajalo...medjutim,vremenom sam naucio kako da ih pogodim...cak sta vise francuski p. mi je postala omiljena vezba za tric. ,a ni 1 trening tricepsa ne prodje bez neke vezbe iznad glave
probaj za grudi da prvu vezbu radis recimo pek dek (ili kros) ... lagano, samo da napumpas misic (ili neku tako izolacionu vezbu sa kojom ti imas najbolju pumpu),pa tek onda predji na potiske...
meni je to pomoglo...sada uvek pre grudi zagrejem rotore ramena,pek dek 3-4 serije pa tek onda pravi trening
isto sam ranije u pokusaju da bolje pogodim grudi i smanjim opterecenje prednjeg ramena,na par treninga radio duze zagrevanje ramena,radio pre grudi potiske lagane za prednje rame...medjutim to je potpuni promasaj,cak vise bude jos gore...to izbegavaj
uglavnom, probaj ako vec nisi da prvom vezbom (koja ne opterecuje p. rame) izolujes sisu,dobijes jaku pumpu pa tek onda na potiske... za tehnike,hvatove,isprsavanje grudi,lopatice verujem da si vec sve usavariso,ali kada osetis prokrvljene grudi bice sve lakse i ici ce prirodnim putem da tako kazem..imaces vise osecaja.... meni je to najvise pomoglo... slicno vazi za triceps,prvo pumpa