Novembar 15, 2024, 03:05:44 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?  (Pročitano 13395 puta)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
Odg: Da li je Ruzica Djindjic najbogatija zena u Evropi ?
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 09, 2011, 02:04:21 pre podne »
pre svega izvor informacija jebe kevu ... ;D  Djindjic je po meni imao drugaciju ideju demokratske drzave , a ne ko ovi salabajzeri koji su dosli posle njega ... jedno je sigurno usta ne morate da sumnjate :) SVI KRADU DRZAVU KAD DODJU NA VLAST ALI SVI :) , sad ono sto razdvaja dobre politicare od losih je sta urade dok su na vlasti dok vode drzavu , za drzavu.... mislim da ne bi bilo ovako lose da je Djindjic ostao ziv...

Bilo bi jos gore....

U sva ova govma mas je on prvi uvalio!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 09, 2011, 11:03:44 pre podne »
Slobo vrati seeeee, slobo vrati seeee hahaha
Kad iscitas istoriju balkanskih drzavica od 6-7 veka na ovamo, lako skontas da je ponosanje vlastodrzaca prilicno ustaljeno i da ce se tesko tu u glavama promeniti jos duuugo duuugo vremena. (ili do moje totalitarne vladavine :D)
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže X FRAME

• Middleweight Member
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 09, 2011, 11:11:02 pre podne »
pre svega izvor informacija jebe kevu ... ;D  Djindjic je po meni imao drugaciju ideju demokratske drzave , a ne ko ovi salabajzeri koji su dosli posle njega ... jedno je sigurno usta ne morate da sumnjate :) SVI KRADU DRZAVU KAD DODJU NA VLAST ALI SVI :) , sad ono sto razdvaja dobre politicare od losih je sta urade dok su na vlasti dok vode drzavu , za drzavu.... mislim da ne bi bilo ovako lose da je Djindjic ostao ziv...

Druze moj u svetu vise ne postoji nezavisno novinarstvo,kao i listovi dnevni ,nedeljni ,you name it ( nemoj da se zavaravas time ) to je prva stvar .
 A drugo jedan od primera , da li znas da je DJindjic omogucio Us steelu da kupi Sartid u Smederevu za 23.000.000 USD , a realna vrednost je mnogostruko veca od te . Zasto na stetu svoje drzave i svog naroda ?
To sto su mediji od njega napravili i sto je nas narod na zalost lakomislen i veruje upravo medijima ,necijoj harizmi ,  to je nasa greska .

Zasto niko ovo nije objavio ,javno na tv-u , sto Olja nije stavila u utisak itd.. Pa neka se dokazuje suprotno ... Jer sigurno je da tu ima stvari o kojima moze da se diskutuje i da se vidi ko je ko . Pa kako su odmah znali daposle ubistva  krenu na zemunski klan i objave face onih likova . Odakle Cedi pare za kenjannje ovoliko gluposti po medijima , za rad stranke itd . Sto niko ne objavi spiskove od koga prima pare za stranku .... A nama pune glavu kako je on bio fini .

Sta je sa trecim metkom itd ...... Ma ima koliko hoces .....
1. bodybuilding forever
2. where the mind goes the body will follow

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 09, 2011, 11:27:28 pre podne »
spinovanje..ili u prevodu svi kenjaju svasta, pa ti razaberi i povezi. A do tada, Arni nikada nije gotivio hemiju!
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže Pirat

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 09, 2011, 01:53:28 posle podne »
pre svega izvor informacija jebe kevu ... ;D  Djindjic je po meni imao drugaciju ideju demokratske drzave , a ne ko ovi salabajzeri koji su dosli posle njega ... jedno je sigurno usta ne morate da sumnjate :) SVI KRADU DRZAVU KAD DODJU NA VLAST ALI SVI :) , sad ono sto razdvaja dobre politicare od losih je sta urade dok su na vlasti dok vode drzavu , za drzavu.... mislim da ne bi bilo ovako lose da je Djindjic ostao ziv...

Druze moj u svetu vise ne postoji nezavisno novinarstvo,kao i listovi dnevni ,nedeljni ,you name it ( nemoj da se zavaravas time ) to je prva stvar .
 A drugo jedan od primera , da li znas da je DJindjic omogucio Us steelu da kupi Sartid u Smederevu za 23.000.000 USD , a realna vrednost je mnogostruko veca od te . Zasto na stetu svoje drzave i svog naroda ?
To sto su mediji od njega napravili i sto je nas narod na zalost lakomislen i veruje upravo medijima ,necijoj harizmi ,  to je nasa greska .

Zasto niko ovo nije objavio ,javno na tv-u , sto Olja nije stavila u utisak itd.. Pa neka se dokazuje suprotno ... Jer sigurno je da tu ima stvari o kojima moze da se diskutuje i da se vidi ko je ko . Pa kako su odmah znali daposle ubistva  krenu na zemunski klan i objave face onih likova . Odakle Cedi pare za kenjannje ovoliko gluposti po medijima , za rad stranke itd . Sto niko ne objavi spiskove od koga prima pare za stranku .... A nama pune glavu kako je on bio fini .

Sta je sa trecim metkom itd ...... Ma ima koliko hoces .....

Pa niko ne kaze da je on bio fin :) uvek kad se krade na vlasti krade s eod naroda i od drzave na stetu naroda i na stetu drzave to je logicno...nama treba neko kao Putin :), neko sa celicnim mudima da pocisti govna i uvede neki normalan red ... sve sam vise tog misljenja kako vreme prolazi ... ;D

Van mreže Kralj ist Back-Bakic

• VIP
  • Cruiserweight Member
  • KRALJ
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 09, 2011, 09:05:02 posle podne »
http://www.prijateljboziji.com/index.php?p=Filmovi&id=64

STARAC GAVRILO - U SUSRET CARSTVU
Srpska zemlja dala je hrišćanstvu mnogo svetih i prepodobnih, kao i mnoštvo mučenika i ispovednika vere Pravoslavne. Ovaj film posvećen je jednom od njih – monahu, starcu Gavrilu. Ostaće upamćen po mnogim proročkim rečima o nadolazećem vremenu i iskušenjima koja očekuju nas hrišćane. „Srbinu slobode neće biti sve dok Rusija ne postane Carevina, molite se Bogu da do toga što pre dođe“, rekao je starac Gavrilo.

Kralj ist Back

Van mreže vlada sin

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 09, 2011, 10:30:45 posle podne »
Dok sami sebi ne pomognemo dzaba nam i Rusi i ostali, to je problem.
Men sana in corpore sano !

Van mreže Scarecrow

• Light Heavyweight Member
  • FUCK YEAH
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 11, 2011, 04:27:40 posle podne »
a rusi su nam inace tokom istorije stalno pomagali... hahahaha
The training is nothing, will is everything.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 11, 2011, 06:06:35 posle podne »

Bar nam nisu odmagali kao ovi evropski i americki "prijatelji"

A tokom '90-ih je mnooooogooo ljudi i firmi odavde radilo u Rusiji i zaradjivalo za hleb...Znas koliko je para uslo u drzavu s te strane
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Ted Arcidi

• Cruiserweight Member
  • CCCP ВСЕГДА CCCP...
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 11, 2011, 06:42:14 posle podne »
uzmi malo istoriju od prvog Srpskog ustanka na ovamo pa prelistaj. Kada god nam je Rusija pomogla mi smojoj okretali leđa i kurvali se sa zapadom tj njihovim neprijateljima, počev još od Austrougarske koja je ,isto kao i EU sada potkupljivala i okretala protiv Rusije našu kvazielitu i vođe.
 Istorija se ponavlja i narod koji ne nauči svoju istoriju biće osuđen da je ponovo proživi. E, nama se sada upravo to dešava.
Problem je što mi od Rusa očekujemo da budu veći Srbi od nas. Valjda oni treba da nam sačuvaju kosovo ili da nam skinu izdajničku vlast, dok mi sedimo skrštenih ruku i kukamo? Odakle nam pravo da očekujemo od drugih ono što sami za sebe nismo spremni da uradimo? Da bi nam Rusi ili bilo ko drugi pomogao ,prvo moramo mi sami sebi pomoći.

Uploaded with ImageShack.us

Van mreže jocifer

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 11, 2011, 07:02:12 posle podne »
uzmi malo istoriju od prvog Srpskog ustanka na ovamo pa prelistaj. Kada god nam je Rusija pomogla mi smojoj okretali leđa i kurvali se sa zapadom tj njihovim neprijateljima, počev još od Austrougarske koja je ,isto kao i EU sada potkupljivala i okretala protiv Rusije našu kvazielitu i vođe.
 Istorija se ponavlja i narod koji ne nauči svoju istoriju biće osuđen da je ponovo proživi. E, nama se sada upravo to dešava.
Problem je što mi od Rusa očekujemo da budu veći Srbi od nas. Valjda oni treba da nam sačuvaju kosovo ili da nam skinu izdajničku vlast, dok mi sedimo skrštenih ruku i kukamo? Odakle nam pravo da očekujemo od drugih ono što sami za sebe nismo spremni da uradimo? Da bi nam Rusi ili bilo ko drugi pomogao ,prvo moramo mi sami sebi pomoći.

Upravo tako....

Van mreže vlada sin

« Odgovor #26 poslato: Oktobar 11, 2011, 07:15:14 posle podne »
Ili sto bi rekao gospodin Arcibald Rajs "SRBI, CUVAJTE SE SAMI SEBE"
Men sana in corpore sano !

Van mreže tanatos

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 11, 2011, 07:44:14 posle podne »
to sto vam demokrate truju glavu da nisu, odi pogledaj negde kolko je Rusa poginulo u ratu sa Bosnom!!!
Od 1990 do 1995 - preko 7.000 dobrovoljaca, od kojih je ako se dobro secam, oko 1500 poginulo.

Kad ti je bio embargo od svih zemalja, od Rusije - NIJE

Znas li za CEFTA ugovor?
A za ugovor o izvozu hrane? Svu hranu koju proizvedemo mozemo da izvezemo u Rusiju, bez poreza ili bilo cega!!!
Dok npr, ostale zemlje evrope imaju zabranu uvoza odredjenih poljoprivrednih artikala!!

Rusija nam NIJE majka, al nemojte je praviti nasom macehom!!

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 11, 2011, 08:04:41 posle podne »

Od 1990 do 1995 - preko 7.000 dobrovoljaca, od kojih je ako se dobro secam, oko 1500 poginulo.

druze, pretjera ga ti za jedno 10x najmanje

Van mreže BBBbbb

• Middleweight Member
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 11, 2011, 09:36:11 posle podne »

druze, pretjera ga ti za jedno 10x najmanje

To, onda ne znam ni kakve veze CEFTA ima sa Rusima...
A i kod Rusa ima ogranicenja na izvoz, samo su deficitarni sa hranom i tu ne prave pitanja, kao sto u EU nisu sa svom vrstom hrane pa neku stite. Tu svako gleda svoje dupe...