Koje ste vi paljevine, ja samo iznosim neke svoje stavove, koji ne moraju drugima da se svidjaju, a to sto vi sve izvrcete ili ne razumete, to je vec nesto drugo, pogotovo komentari u stilu SABERI SE od klinaca koji imaju godina koliko ja staza u teretani, a misle da su veliki strucnjaci u vezi bb-a!
Ja sam samo rekao koji se meni likovi vise dopadaju i zasto.
Niko nije rekao da:
1-Heath nije zasluzio pobedu
2-da je Jay juce izgubio samo zbog sjebanog bicepsa
3-da ce Branch ili Jay sledece godine pobediti na olympii ako Heath izadje spreman kao ove godine
4-da Heath nije fanatik i vrhunski sportista, bez tih odlika ne mozes biti najbolji na svetu u necemu, a pogotovo ne u bb-u
Ja sam samo dao svoj komentar koji ima znacenje da ne bih voleo da Jay zavrsi svoju takmicarsku karijeru i da mi je zao sto Branch ove godine nije bio na bini da napravi pometnju medju prvih sest na Olympii.
Kanda moram sve da nacrtam da neko shvati neke stvari i voleo bih da mi neko u mojim postovima nadje gde sam ja napisao bilo kakvu izjavu od onih cetiri koje sam nabrojao.
Ovo je definitivno moj zadnji post u ovoj temi posto moji postovi ocigledno iritiraju neke ljude koji su optereceni sa simetrijom i lepotom tela u profesinalnom bb-u, koji je danas na jednom potpuno drugom nivou nego pre, a ako cemo iskreno i Heath je sada vec mass monster.