Lebron može da uradi 5 zgibova a Koleman nema šanse da se izdigne bar 3 puta iznad šipke (zamislite zadnje, ne može ni 2), Lebron bi prvi stigao da trci na 100 metara a da Koleman krene 50 m pre, Lebron može da taslači ženu 3h a Koleman ne može da radi ni 10min (trebala bi mu slonovska pluća za više), Lebron kad zaboravi uključen šporet a izašao je vani istrčava na 5 sprat za pola minuta a Kolemanu se u istoj situaciji stan već zapalio. U tom smislu sam mislio invalid, naravno da je prejaka reč. Volim ja Kola i uvek mu govorim šta će ti više te mase brate jbt i pare i Olimpia, probaj pivio, ali đžaba a i malo mi je krivo jer diže malo više od mene kad vežbamo zajedno. Pozdrav svima
druze nakenjao si se svetski...al ajmo redom,red je
:
1.Ne moze da uradi 5 zgibova??Ti mene zajebavas jel da?Moze4 sa 350kg mrtvo da radi a ne moze sebe od 130-140kg da digne??Ma naravno da me zajebavas,salis se ocigledno...
2.Ne znam za Kolmana,ali jesi gledao kako sprintuje Kevin levrone??Jesi gledao mozda IKAD kako su gradjeni profi sprinteri??Znas li da je sprint anaeroban sport te ti vise misica itekako znaci...siguran sam da bi lebron mogao trcati maraton bolje od bilo kog bildera,ali na 100m...ne bih znao na koga da stavim pare,malo izuci antropomotoriku pa pricaj o sprintu
3.Ne znam da li si gledao lebrona u "akciji" pa ovo tvrdis,ali kontam da kao za prve dve stvari pricas na slepo.Btw ne znam da li znas kakav efekat imaju aas na potenciju kao i GH,pa se malo zapitaj ko moze vise ili duze od ove dvojce...
4.Ovo oko pozara smesno
opet mozemo se vratiti na pretpostavku br.1 oko sprintanja.
i aj da stavimo 5. Kolman ne bi mogao da dobije Lebrona 1 na 1,a Lebron bi izgledao kao malo dete od 3godine na sceni pored Kolmana...poredis babe i zabe.
i da,mozda i Lebrona mozemo podvesti pod invalida,znas li ti na sta lice kolena i zglobovi jednog kosarkasa kad dodje do 35god?Kao da ima 80...tako da opet,ne kazem da Kolman nije "invalid" za neke stavri ali ti si bas ubo one skroz pogresne.Da si rekao maraton,fudbal ili ritmicka gimnastika pa ajd da kazemo da Kolman ne bi prosao najbolje. Svako na ovom svetu je "invalid" ako tako gledas jer niko nije dobar u svemu.Zato jednostavno pusti druge da zive svoj zivot i ne osudjuj ih na takav nacin jer vredjas i njih i prave invalide tim recima