Februar 02, 2025, 11:46:11 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.481 poruka u 18.772 tema - 20.981 članova - Poslednji član: AlbertAspek
X3MShop banner

Autor Tema: KETO - El moze ovako ???  (Pročitano 6801 puta)

Van mreže MrT

• Middleweight Member
Odg: KETO - El moze ovako ???
« Odgovor #15 poslato: Septembar 12, 2011, 03:11:08 pre podne »
nije dovoljna mast iz 4 zumanca ??? ako ubacim whey moram da izbacim onda neki obrok jer cu imati cak 3g proteina po kg...

4 zumanca su oko 20gr masti ako se ne varam, a to je svega ~170 kcal. Za dorucak, koji treba da ti bude najveci obrok ti pojedes najmanje.

Inace, ne znam sta bi moglo na keto a da se brze vari i asimilira ujutru osim kokosovog ulja - misljenja?

Van mreže djake

• Middleweight Member
« Odgovor #16 poslato: Septembar 12, 2011, 09:25:15 pre podne »
Ella sir ako jedes 200g ne mozes racunati 40g proteina, vec oko 25g.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Septembar 12, 2011, 01:09:15 posle podne »
nije dovoljna mast iz 4 zumanca ??? ako ubacim whey moram da izbacim onda neki obrok jer cu imati cak 3g proteina po kg...

4 zumanca su oko 20gr masti ako se ne varam, a to je svega ~170 kcal. Za dorucak, koji treba da ti bude najveci obrok ti pojedes najmanje.

Inace, ne znam sta bi moglo na keto a da se brze vari i asimilira ujutru osim kokosovog ulja - misljenja?

a zasto bi bilo koji obrok treba da bude najveci kada je u pitanju cetto dijeta??

Van mreže MrT

• Middleweight Member
« Odgovor #18 poslato: Septembar 12, 2011, 01:22:50 posle podne »
Dobro pitanje, to mi nikada nije palo na pamet za keto (a nisam primetio da je konkretno pomenuto).
U pravu si, kao obicno :)

Spartak

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Septembar 12, 2011, 02:57:06 posle podne »
Ne treba se zamlacivati bespotrebnim stvarima, na kraju krajeva treba pravilno izbalansirati odnos polinezasicenih,mononezasicenih i zasicenih.

Van mreže BokY_LA

• Cruiserweight Member
« Odgovor #20 poslato: Septembar 12, 2011, 04:02:09 posle podne »
Ne treba se zamlacivati bespotrebnim stvarima, na kraju krajeva treba pravilno izbalansirati odnos polinezasicenih,mononezasicenih i zasicenih.
x2

omega 3 dobro dodje i zbog zglobova..  ko ima problema narucito na dijeti.. makar se meni pokaze dobro

Van mreže minickg

• Član
  • *
« Odgovor #21 poslato: Septembar 12, 2011, 04:48:01 posle podne »

Sve si mi rekao :D :D
El moze malo detaljniji odgovor.
Dajte ljudi hocu da krenem sa dijetom :))))

Van mreže MrT

• Middleweight Member
« Odgovor #22 poslato: Septembar 13, 2011, 01:47:53 pre podne »
Pa olako se izracuna koliko treba masti: kcal koliko ti treba - kcal od proteina = kcal za masti.
gr masti = kcal masti / 9.

Van mreže BokY_LA

• Cruiserweight Member
« Odgovor #23 poslato: Septembar 13, 2011, 06:05:44 posle podne »

Sve si mi rekao :D :D
El moze malo detaljniji odgovor.
Dajte ljudi hocu da krenem sa dijetom :))))
pa ona dijeta koju si napisao
po obroku 10-20gr masti i to je to..

Spartak

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Septembar 13, 2011, 07:52:21 posle podne »
edukuj se malo,da si ista citao o ketonskoj dijeti i njenom principu rada znao bi.
ima na netu dosta shtiva o ketonskoj dijeti.

Van mreže MarK3

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #25 poslato: Septembar 14, 2011, 03:34:56 posle podne »
Po meni je bolje da neko ko nema ni 2 dana dijete prvo odradi rotaciju, pa tek onda krene u pricu sa keto dijetom...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #26 poslato: Septembar 14, 2011, 04:07:31 posle podne »
Po meni je bolje da neko ko nema ni 2 dana dijete prvo odradi rotaciju, pa tek onda krene u pricu sa keto dijetom...

to nije samo po tebi
VEC JE TO TAKO I PRIRODNO I PO DEFAULTU

Van mreže BBBbbb

• Middleweight Member
« Odgovor #27 poslato: Septembar 14, 2011, 04:22:58 posle podne »
Moje misljenje je da ko nema aspiracije prema nekoj priblizno takmicarskoj formi keto ne mora da omirise, dobre rotacije su sve sto mu treba, pogotovu sto znam ljude (preciznije devojke) koje su tako bezglavo otisle na keto, a sad prosipaju mudrost kako su po prirodi previse osetljive na UH i kako im se isti momentalno lepe u vidu sala, pa mora da ih izbegavaju sto je vise moguce (?????). E pa jbga odredjeni pad forme posle keto je neizbezan.

Vecina ljudi nema za cilj dostizanje nivo za koji se keto i treba koristiti, nego tipa da skinu 10ak kg viska cisto da se naziru trbusnjaci, al opet uzmu topom pucati na komarca. Naravno da ce ga ubiti, al sta ce jos pored toga opaliti nije vazno...

A kreatoru teme> Bato cim pitas da li moze voce na keto, daleko je keto od dobrog resenja za tebe.

Van mreže minickg

• Član
  • *
« Odgovor #28 poslato: Septembar 14, 2011, 04:29:47 posle podne »

ETO OVO JE SRBIJA. COVEK IZ NASELJA KOJEG ZNAM 100 GODINA POKUSAVA DA ISTAKNE SEBE TAKO STO JE IZBACIO NESTO STO JE MOGAO DA MI KAZE PRE PAR DANA , A CHETAMO SVAKI DAN ZAJEDNO. NEVEROVATNO , ALI TUGA !!!

NEK ME IZBRISU ADMINI SA OVOG FORUMA DA NE SPAMUJEM VISE PLSSSS

Van mreže MarK3

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #29 poslato: Septembar 14, 2011, 04:37:50 posle podne »
Jos odavno sam ti objasnio da odradis rotaciju i uputio te u sve... skoro svakog dana na fb-u sam ti odgovarao na raznorazna dosadna pitanja, itd... A ti jos nisi uradio ni rotaciju i hoces keto... Rekao sam ti da citas a ne da je radis... sve u svemu tvoja stvar, radi sta hoces. i'm out
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2011, 04:39:42 posle podne MarK3 »