E jeste me sad zbunili s tim žumanjcima. U svakom slučaju, držat ću se ovog da na 4 bjelanjaka ubacim i jedan žutanjak. Nije puno, i neće sigurno napraviti puno štete.
tako je! Bravo za to
Danas sam jela tunu u salamuri, neku iz Španjolske. E ti Španjolci znaju usrati stvar. Gori obrok nisam jela. Još mi je zlo kad je se sjetim. Inače sam jela od Rio Mare, i super mi je, ali ovo je.... FUJ!
pazi, tuna nije neki obrok koji moras da unosis. jednostavno zbog malo masnoce i puno proteina je dobra
E sad ako ti hoces svaki dan Rio Mare, kostace te mnogo...
A ko sto sam vec rekao, tuna u salamuri je meni odvratna, evo i sa tobom ista prica
Pitanje. Zašto kad se rade noge se ne rade kardio vježbe? Pročitala sam to negdje i naravno da se ne sjećam, a i nisam baš najbolje razumjela.
Logicno
Nogama tcis, hodas, setas, penjes se uz stepenice...
NOGAMA radis kardio
Ne mozes da ih toliko mucis da posle treninga u teretani odes da pesacis 20km...
Jedino ako radis kardio sa boks vrecom, mada i tada ako radis pravilno, sve se izvlaci iz nogu...
I, koliko se često treba raditi trbuh? Netko mi je nekad rekao da trbuh uopće ne moram raditi (?!), a danas sam pročitala tu na forumu neki trening gdje se svaki dan radi trbuh. Trbuh je meni konkretno najmanji problem, tako sam građena, imam uzak struk i ovo sala što se nakupilo, otići će čim skinem kile. Iako naravno da želim utegnuti i trbušne mišiće. Dakle, koliko puta tjedno da radim, jednom kao i sve ostalo ili?
Vezbe na trbusnjacima ti NECE skinuti salo koje je "iznad njih" vise nego sto to radi bilo koja druga misicna grupa. Inace, ja trbusnjake radim 3 do 4 puta nedeljno. Ali ja treniram MMA plus teretana. Radi ih 2x nedeljno ali onako... bas da ih pokidas. Meni su najbolje vezbe:
da kad ih radim na klupi stavim teg na stomak, ili kad ih radim tako da samo dizem noge do 90% da ima neko iznad mene da mi "gura" noge ka zemlji.