Novembar 01, 2024, 08:14:48 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: HerbertaDyelt
X3MShop banner

Autor Tema: Od bucke do komada  (Pročitano 33714 puta)

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
Odg: Od bucke do komada
« Odgovor #60 poslato: Septembar 11, 2011, 10:24:29 pre podne »
pa ne znam bas koliko je pravilan polozaj da se izdizes sa laktovima,ne stoji ta sprava dzaba tako...
al bolje ista nego nista :P

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #61 poslato: Septembar 11, 2011, 10:31:18 pre podne »
Ajoj, sad...  ??? A možda mi se tijelo navikne i prestane me boljeti glava od te sprave???  ;D Možda da radim manje ponavljanja s dužim pauzama....? Probat ću sve, jer mi se čini da je sprava super, pogotovo što mi se čini da je ona druga ne baš super.  ;D

Ma naučit ću ja već svašta, pa vas neću nasmijavati s ovakvim pitanjima...  :D
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees.

Van mreže celox

• Middleweight Member
« Odgovor #62 poslato: Septembar 11, 2011, 11:04:49 pre podne »
Pokusaj da smanjis koju kilu,mozda si stavila previse kila pa se naprezes puno. Pij puno vode tokom treninga.

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #63 poslato: Septembar 11, 2011, 11:11:06 pre podne »
Jučer sam npr radila sa 15kg - taj "valjak" je doslovno letio do guzice jer mi je bio prelagan. A vode popijem uvijek 1l tokom treninga - bočica uvijek uz mene, svako malo par gutljaja... Nakon svake serije se dignem, prošećem. Ali svejedno...
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees.

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #64 poslato: Septembar 11, 2011, 11:13:33 pre podne »
Rekli su mi prve dane u teretani kad sam radila noge da me glava boli jer je to velika mišićna skupina pa mi se stvara pritisak u glavi, ali od jučer sam sigurna da je to samo od ove sprave.

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #65 poslato: Septembar 11, 2011, 12:31:04 posle podne »
meni se pre stvarao pritisak kad dizem vece tezine,kad se naprezem puno...zacepe mi se usi....sada ne
pomagala mi je zvaka........il bilo sta da muljam,grizem, da otvaram zatvaram usta...da mi ode pritisak iz usiju
al nije to isto sto i ono kod kontra kosog benca kad mi jurne krv u glavu...gledaj da pravilno dises
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2011, 12:33:06 posle podne Black&Decker »

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #66 poslato: Septembar 11, 2011, 12:40:54 posle podne »
Vidiš ti koji sam ja tudum od žene, uopće nisam razmišljala o disanju!!! Pazit ću na to, od sad tek...  ::)

Ne začepljuju mi se uši, nije to to - mislim da je to prije ovo da mi jurne krv u glavu..

Prekratko sam ja u ovome, puno toga ne kužim dok vježbam, tek sam sad počela osjećati koje mišiće naprežem kad radim na spravi. Doći će to sve s iskustvom.

Van mreže tanatos

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #67 poslato: Septembar 11, 2011, 12:53:22 posle podne »
Pa ti ces umreti na kontra kosom bendzu :D

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #68 poslato: Septembar 11, 2011, 02:18:21 posle podne »
neću  :P naučit ću ja to jako brzo, vidjet ćete  :P

Van mreže Vexxx

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #69 poslato: Septembar 14, 2011, 12:39:06 posle podne »
Izdisaj pri naporu udisaj kada vracas i nece te boleti glava....

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #70 poslato: Septembar 15, 2011, 05:09:53 posle podne »
hvala na savjetu  ;)

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #71 poslato: Septembar 17, 2011, 11:38:08 posle podne »
ok, danas su opet na red došle noge, i sve super, ali kad je došao red na "the vježbu" - opet katastrofa, automatski glavobolja. iako, skulirala sam se malo, sjela jedno 10 minuta nakon što sam odradila 4 serije (nakon svake serije sve gore i gore) i glavobolja je popustila. odradila sam ostatak treninga, nisam bila baš sjajno, ali uspjela sam odraditi sve što sam si zacrtala. došla sam doma, popila whey i skužila da ne moram popiti nikakvu tabletu protiv bolova jer nije tako strašno. evo, sad sam super, kao da mi nikad ništa nije bilo. očito da stvarno prije nisam disala kako treba pa sam zato danas lakše odradila i s manjim posljedicama. vjerojatno će drugi put biti bolje. Black&Decker, odradila sam vježbu pravilno, nisam se uzdizala na laktove, tako da...  ;D

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #72 poslato: Oktobar 02, 2011, 09:56:53 pre podne »
Prošlo je mjesec dana, 5kg je otišlo. Sada to ovako izgleda:

Pazim na prehranu do u zadnji zalogaj, nema kikseva, a trening sam sad nakon mjesec dana promijenila, sastavila mi trenerica iz teretane novi program, ostalo je na 5 dana tjedno, ali tri dana radim anaerobno + aerobno, a dva dana samo aerobno - i to sat vremena trake (200m brzo hodanje + 200m trčanje).
Mislim da se rezultati vide, ali još uvijek sam onako nestrpljiva - ne mogu dočekati krajnji cilj...  ;D

Van mreže aca77

• Član
  • *
« Odgovor #73 poslato: Oktobar 02, 2011, 03:25:11 posle podne »
Super si, svaka cast. Vide se rezultati. Ne kritikujem, ali obrati paznju na polozaj desnog ramena (profesionalna deformacija pa vidim sitnice, nemoj zamjeriti)

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #74 poslato: Oktobar 02, 2011, 05:20:13 posle podne »
Svaka je kritika dobrodošla, i baš sam sretna što si to iskomentirao. Prekjučer sam to spomenula treneru iz teretane (i trenerica i trener mi pomažu jer im je bilo dosta gledati me kako "navlačim te sprave" pa su se sami ponudili da mi pomognu i rade sa mnom skroz drukčije vježbe sad) i on kaže da je to zato što sam se vjerojatno jako puno godina krivo držala i da budem strpljiva, da ćemo to polako sređivati... Hmmm... Ja osjetim da mi je desno drukčije od lijevog, ne boli me, ali kao da sam u lijevom "slobodnija". Šta bi to bilo?  ???