to ti je fudbalska povreda! postoje tu ingvinalni otvori,kanali koje taj misic zatvara. sad ne znam tacno ne mogu da se setim ali valjda se nerv neki tu povredi i taj misic pocinje da atrofira,i ostavlje kanale otvorenima. simptomi su 'tuzan' bol u preponi i donjem delu ledja dok kasnije poconju i simptomi kao sto su cesto mokrenje i slicno....
lek za to je sto jaci donji stomak,svakodnevne vezbe sa izdrzajima...itd da se vreti tonus i taj misic isprovocira da se 'vrati',naravno elektro terapije laser,magnet. ako to ne pomogne onda ide operacije gde su ugradjuje mrezica od platine koja zatvar te kanale umesto misica,ali posto ti pretpostavljam nisi profi fudbaler,mislim da ti to nece trebati. rasptaj se izguglaj imas puno o tome na netu. da se ne raskenjavam sada ovde po forumu potrazi naci ces. dok sam igrao odbojku i ja sam imao taj problem,zato sto su mi bili naprsli trbusni misici pa mi je zbog toga stomak oslabio i poceli su ti problemi,medjutim posle oporavka i svakodnevnog jacanja trbusnjaka problem je nestao.
nadam se da sam ti bar malo pomogao