Ajd i ja da dam moje misljenje.
Apsolutno mi nije jasno sta si uradio za ova dva meseca. Mozda te je malo odrezala "definicija" u smislu nespavanja i lose ishrane. A i alkohol je u principu diuretik, pa je mozda i on uticao. Ali mi nije jasno kako su ti ostali misici, od sveg tog tvog ludovanja u protekla 2 meseca.
U svakom slucaju dobro izgledas, iskreno, nista bolje od ranije, osim bicepsa, ili su ti ranije slike bile losijeg kvaliteta. Cini mi se da si ledja i triceps pokvario malo - izgubio na detaljima koje si imao.
Keko, a i ostali. Morate da shvatitie da je ovaj sport takav da ne smeju da se prave nikakve pauze, a pogotovu pauze od mesec, dva. Alkohol nije preporucjiv pod nikakvim okolnostima. ovo je sport gde moras da vezbas celu godinu kontinuirano, da bi mogao da postavis slike i da pitas: "Sta mislite da li sam napredovao ili ne".
Ovo je bio iskren odgovor. A sad pamet u glavu. Mani se corava posla - citaj alkoholisanja i posveti se ovom sportu kako treba. Jer so pre nekoliko meseci si cini mi se imao takmicarske ambicije i raspitivao se oko mnogih detalja vezanih za takmicenje, a sada tvojim postupcima bacas u vodu mukotrpan rad koji stoji iza tebe.
U svakom slucaju dobro izgledas. Verovatno mozes i bolje.
Toliko od mene Keko, pozdav i sve najbolje i "uozbilji se malo"...