Bitno je da ova picketina i dalje cuti i hoce "diplomatski" da pregovara sa stokom...
sta predlazes?
Pretpostavljam da je tvoj predlog ono sto stoji u postu ispod tvog?
to nije odgovor.pazi ako pljujes onda moras da stojis iza neceg i da das predlog.ja ga i dalje ne vidim,a ja se nisam izjasnjavao niti sam bilo koga pljuvao i nazivao pi*kom sto ne znaci da mi taj neko odgovara. znaci ako imas predlog voljan sam da cujem.hvala
Resenje sigurno nije da se cuti i trpi...
Sta se desilo u martu 2004.?Pa smo opet cutali?Jel treba isto i sad da se desi,a mi da cutimo i trpimo zbog neke "evropske" buducnosti koja nam i inace nista dobro nece doneti...
Posalji vojsku,brani narod...
Sad ces ti da kazes "ne traba nam rat,da ginu nasi momci"...Tacno je,nikome ne treba rat,ali ako je to jedino resenje,onda tako mora da bude...Dokle da se saginjemo,cutimo i trpimo...?
Dok ne nestanemo?Dok ne postanemo kolonija koja nema nista svoje,koja ne postuje svoju istoriju i nasledje...
Pun mi je ku.ac vise price o uranoj EU i nekom laznom snu za kojim ovaj narod trci...Sve se radi zarad tog "sna",zarad nekog laznog boljeg zivota,,,Za sve ima opravdanja.Samo da udjemo uEU i ima da nam svane...Ima kitu da popusimo ako, odnosno kad udjemo...Necemo moci na pisanje da odemo,ako nam neko sa zapada to ne dozvoli...
Al to je neka druga prica...Uglavnom,zaglibili smo,odnosno zaglibili su nas,poprilicno duboko...Ako se ne opametimo,nema nam spasa....