Nemanja...definitivno si me sad pokolebao za whey... Trudim se da obratim paznju na to sta jedem i koliko posto sam lagano zagazio u 30god, ali kad vidim cokoladu...
Sto se tice treninga znam da bih neke stvari mogao i da pojacam...grudi su mi najslabija strana...malo majka priroda, a malo i to sto za grudi uglavnom radim samo razne vrste sklekova...znam da svi rade razne vrste vezbi na bencu za grudi, ali posto nemam mesta za nista drugo na terasi onda se ovako snalazim.. vec na terasi imam sobni bajs...bucice...sipku...i oko 80kg tegova...tako da bi me zena izbacila iz kuce da jos probam da stavim i benc klupu!
Dobro bi mi dosao i neki savet za grudi u kucnoj varijanti, ali bez benca?!
pa ne moras da uzimas benc,bilo bi dobro kada bi uzeo neku klupu,kazes zeni da si kupio za goste kada je guzva da imaju gde da sednu hahahhahahaha
kupis ovako neku klupu i na njoj radis ravni i kosi benc sa bucicima.bice ti i od velike pomoci kada radis ostale grupe misica,a ne samo grudi.
jos kad bi uzeo sipku za zgibove i propadanja....full rekretivna kucna varijanta
a sto se slatkisa tice i whey-a,ja sam isto imao problem da se odvojim od slatkisa,ali uzmes whay sa ukusom cokolade i to ti bude zamena.ja uopste onda nisam imao potrebu za slatkisima ,to je samo navika,al malo je zeznuto kad vidis da ti neko u kuci jede a ti gledas i oblizujes se.zato reci ukucanima da ne jedu slatkise pred tobom i sakrivaju ih u ormanima kad kupe
.jeste malo smesno al meni je pomoglo,uopste ne razimsljam u slatkisima i vec duze vreme nista slatko nisam pojeo.i nemoj razmisljas necu jesti 3 dana,pa uzmem malo,pa ne jedem 4-5 dana pa se ogrebem od zene....nego lepo povezes 10-15 i onda ne razmisljas o slatkom uopste,posle nije problem ni 5 meseci da povezes