Citat: H2SO4zakolju devojchini matorci kravu na selu, pordaju meso i posalju cerku u BG na studije,a ona odma kupi tange i nauci sve detalje iz autokataloga na pamet, strashnoE nije to bas tako.Ne moraju da je kolju i da prodaju meso!Lakse im je da je zivu prodaju.
zakolju devojchini matorci kravu na selu, pordaju meso i posalju cerku u BG na studije,a ona odma kupi tange i nauci sve detalje iz autokataloga na pamet, strashno
ja mislim da su dosta mlade tu negde oko 15 god. , ima jos takvih slika na netu
ono ne daju svinji da pije vodu nekih 3-4 dana i daju joj u medjuvremenu samo soli i dan prije prodaje svinji daju samo vode da loche i onda se svinja naduje ne znam ni ja kolko vec kg. al zato ga ode u wc izdusi brze no ova djeca poslije naposima.
Citat: Markonija mislim da su dosta mlade tu negde oko 15 god. , ima jos takvih slika na netuBlizu si bio,napunile su 16.
E t1000 t1000 sa kojom se decom ti druzis ...
Citat: weaselE t1000 t1000 sa kojom se decom ti druzis ...Cuti,mogao sam i batine da izvucem zbog njih. :whax:
Citat: t1000Citat: weaselE t1000 t1000 sa kojom se decom ti druzis ...Cuti,mogao sam i batine da izvucem zbog njih. :whax:kakve bre batine
Citat: munja877