@ Milos
Na forumu ima jako puno informacija, rastrkanih na sve strane. Uklopiti ih pravi je pakao, a znam to kada sam trazio za neke druge programe koji su me interesovali. Zato sam napravio odvojenu temu.
A sto se tice rada i odricanja to mi do sad nije bio problem. Ali eto, ukoliko je moguce ne bih bas da se odreknem skoro svih stvari kao prethodni put kada sam korigovao isgranu. Ne mora rezultat biti top top, da je sve bas izrezano do tancina. Okacicu slike kakav sam trenutno, sa katastrofa ishranom.....bas katastrofa, pa ce biti lakse ustanoviti kako bi program izgledao.
@ Djake
Od septembra krecem jer vremnski pre toga ne mogu da se posvetim treningu u teretani niti zelim kao u proslosti kao sto sam vec pokusavao da neke druge ciljeve ostvarim, radim "u toku" pa onda to sve nakaradno ide. Licno, daleko bolje funkcionisem ukoliko imam zacrtano unapred tacno sta treba da odradim. Bar, kazem ja, tako bolje funkcionisem.
Neke stvari mi mogu biti obavezne naravno ali bih pokusao, posto mi fitnes nije preokupacija niti prvi sport niti mi je to imperativ, da sa korigovanom ali ne ultra striktnom ishranom dodjem do cilja. Znaci da napravim ishranu, koju cu moci sto lakse da pratim i kad nemam volje da jedem na nacim koji mi inace nije bas nesto omiljen. U tome je tezina cele stvari.
Tezina koju sam rekao oko oko 75kg je tezina koja mi odgovora zbog nekih stvari kojima se bavim i zbog povrede kolena koju imam, pre svega. Naravno nece se nista bitno tu desiti ni ako tezina bude 78kg. Naravno, cifra je proizvoljna u tim nekim granicama.